ČEKALA JE DA JA DOĐEM KUĆI: Miroslav Miki Đuričić predosetio smrt majke

Bivši zadrugar Miroslav Miki Đuričić javnosti je poznat još od davne 2006. godine, kada je prvi put ušao u rijaliti, a sada je progovorio o svojoj karijeri, vrtoglavo velikoj zaradi, ali i velikom poroku sa kojim je morao da se izbori. Sada već dobro poznat svim ljudima koji prate rijaliti programe, Miki Đuričić, u prvi rijaliti je ušao sasvim slučajno, sa 28 godina. Bavio se pčelarstvom i svet medija ga nije privlačio, dok nije počeo da zarađuje dobar novac!

- Dugari iz Inđije su došli kod mene i rekli mi da krenem s njima u Novi Sad jer imaju neku šljaku. Odveli su me ispred hotela "Park", kad tamo hiljade ljudi. Tek tada su mi otkrili da su me prijavili za "Velikog brata"! Nisam ni znao šta je to! Dobio sam broj za red i trebalo je tek u deset uveče da uđem na audiciju. Nije mi padalo na pamet da čekam toliko, ali izašao je producent, koji je poznavao mog druga, i ubacio me preko reda. Da nije on naišao, nikada ne bih ušao u rijaliti. Ostao sam unutra samo dve nedelje, zato što mi se nije dopalo. E, onda sam počeo da zarađujem pare, ali i da se glupiram, kockam... Još sam pravio sr*nja po rijalitijima, zbog kojih sam bio diskvalifikovan i morao sam da se vraćam da ne bih plaćao kazne.

Za 15 godina, koliko traje njegova rijaliti karijera, zaradio je ogromnu lovu. Popularnost mu je pomogla i da se okuša u drugim, takođe unosnim poslovima.

- Od 2006, pa do danas, zaradio sam čak pola miliona evra. Sve sam potrošio na život... Nisu te pare bile samo od rijalitija! Za jednu reklamu uzeo sam 30.000 evra, pa za drugu isto toliko novca. Pobedio sam u "VIP Velikom bratu" i osvojio 50.000 evra. U jednom trenutku sam radio tri posla, vodio sam emisiju jednom nedeljno, pisao kolumnu i bio menadžer na Srebrnom jezeru. Mesečno sam zarađivao ukupno 3.000 evra.

Nažalost, zarađeni novac nije umeo da sačuva:

- Na sva tri posla sam dao otkaz, vratio se kući i posle mesec dana nisam imao ni za cigare. Sve sam potrošio! Život u Beogradu je skup, a ja sam svuda čašćavao ljude. Kupio sam svim fudbalerima u Kupinovu nove kopačke! Imao sam i neke poslovne promašaje. Novac mi nikada nije bio bitan. Bio sam željan svega, da vidim, putujem... Pasoš sam prvi put izvadio sa 29 godina, a prvo putovanje mi je bilo u Argentinu. Naravno, i kocka je odnela svoj deo! Prokockao sam 200.000 evra. Nisam kockao da bih zaradio pare, već sam voleo adrenalin. Toliko sam zaglibio da sam potražio stručnu pomoć. Moj prijatelj glumac rekao mi je da su mu terapije pomogle. Psihoterapeut mi nije rekao ništa što već nisam znao, ali sam tokom razgovora s nekim pametnijim od sebe rekao sebi da sam glup. Više ne igram ni tiket za kladionicu za sto dinara, prošlo me je to.

Zbog novih poslovnih poduhvata Miki jedno vreme nije živeo u Kupovinu, ali je redovno obilazio majku, koja je imala zdravstvenih problema.

- Radila je na velikoj parnoj pegli u konfekcijskoj firmi i pluća su joj stradala od te pare. Deset godina je bila težak plućni bolesnik, ali je normalno funkcionisala. Koristila je kiseonik dok je spavala, a s vremena na vreme odlazila je u bolnicu na terapije. Predosetio sam njenu smrt! Sećam se, bila je u bolnici na terapiji, a ja sam planirao da je sutradan obiđem. Probudio sam se oko ponoći, obliven znojem i rekao drugarici, koja je bila sa mnom u stanu, da moram da idem kući. Ne umem da objasnim taj osećaj, kao da me neka sila vukla u Kupinovo. Pozvao sam druga da me odveze u selo. Stigao sam u Kupinovo oko dva sata iza ponoći. Keva je ležala u krevetu, imala je masku sa kiseonikom. Nas dvojica smo pričali pola sata i u jednom trenutku joj je pala ruka. Dozivali smo je, ali nije odgovarala. Skinuli smo joj masku i videli da je umrla. Imala je samo 62 godine. Uvek ću se pitati da li je čekala da ja dođem kući, pa da umre...

Izvor: Hit Informer
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još