NAŠLA POSAO: Nikolina Pišek ponovo na malim ekranima

Nikolina Pišek (46), nakon nekoliko godina pauze, ponovno će se naći ispred kamera. Naime, ona će na TV Una voditi emisiju koja će se baviti intrigantnim životnim temama.

- Pričaćemo otvoreno o spektru pitanja oko kojih se vrti savremeni život. Različitost stavova će upravo doneti dinamiku i zanimljiv ton, biće lepršavo, poletno, informativno, osnažujuće, a sve sa ciljem da ulepša život u našem zajedničkog prostoru, da jednostavno poboljšamo svet oko nas - naglasila je Nikolina.

Podsetimo, Pišekova je na HRT-u vodila emisiju "Glamour Caffe", a nakon njenog ukidanja, s Marijom Petrekovićem je vodila zabavnu emisiju "Shiptza".

Pojavila se čak i u jednoj epizodi popularne TV serije "Bitange i princeze", a učestvovala je i u HRT emisiji "Ples sa zvezdama".

Osim toga, vodila je i emisije "Operacija trijumf", "Farma", "Red Carpet Light" i "In Magazin" s koleginicom Miom Kovačić. Godine 2012. preselila se u Beograd jer je dobila angažman na TV Prva u emisiji "Sama u tami".

Godinu posle, udala se za Vidoja Ristovića, koji je preminuo 8. maja ove godine, a čini se da se Nikolina nakon smrti supruga odlučila da nastavi voditeljsku karijeru.

Izvor: Kurir.rs/24sata.hr
Foto: nikolina_pisek/Instagram

Pogledajte još