Petrović: Neće biti lako protiv Olimpijakos Volosa

"Očekuje nas duel sa iskusnom i ozbiljnom ekipom. Neće nam biti lako i moraćemo da damo sve od sebe za plasman u naredno kolo", kazao je Petrović novinarima na stadionu Rada.

Prvi meč između Rada i grčkog kluba igra se u četvrtak u 17.00 na stadionu Obilića, a revanš je 21. jula u Volosu.

"Završili smo domaći zadatak i pregledali snimke sa pet utakmica Olimpijakosa. Svesni smo da se radi o ekipi koja je jača nego prošle sezone. Doveli su novog trenera i imaju puno stranaca u timu. Našli smo im, međutim, i mane koje ću analizirati sa igračima"
, istakao je trener "građevinara".

Rad je u 1. kolu dva puta pobedio Tre Pene iz San Marina, sa 6:0 i 3:1, a Petrović kaže da je to bio "samo uvod".

"Mečevi sa Tre Peneom bili su samo uvod. Sigurno je da sada nećemo moći tako dobro da otvorimo utakmicu. Moraćemo da budemo strpljiviji i bolji", poručio je Petrović misleći na prvi meč sa ekipom iz San Marina kada su "građevinari" već posle 25 minuta imali prednost od 3:0.

Trener beogradskog kluba rekao je da će meč u četvrtak početi "isti sastav" koji je 7. jula igrao u revanšu sa Tre Peneom, ali da će za duel u Grčkoj Rad "biti oslabljen" neigranjem Aleksandra
Pantića i Andreja Mrkele, zbog obaveza u omladinskoj reprezentaciji Srbije.

Ulaznice za utakmicu Rad - Olimpijakos Volos mogu se kupiti na stadionu Oblića, u ulici Gospodara Vučića 189, od 12.00 do 18.00, po ceni od 500 dinara.

BEOGRAD, (Beta)

Pogledajte još