Sa Amstelom na finale Lige Evrope

Petoro takmičara: Dragan Stojanović, Milena Ivanić, Petar Arbajter, Vladimir Simović i Maša Balović, ostvarili su najbolje rezultate u Amstelovoj aktivaciji "Naša igra za finale" i dobili priliku da 24. maja, iz prvih redova, prate veliko finale Lige Evrope, u "Friends Areni", u Stokholmu.

Reč je o spektakularnom susretu u kome će petoro pobednika moći da osete iskustvo jednog od najvećih fudbalskih događaja današnjice. U utakmici za titulu igraće Ajaks i Mančester junajted, slavni evropski klubovi koji su osvojili oko 150 titula u zvaničnim takmičenjima. Biće to 90 minuta za pamćenje, a ništa manje uzbudljivo neće biti ni tokom boravka u Švedskoj, pre i posle samog meča.

Nagradna aktivacija "Naša igra za finale" trajala je od 10. aprila do 14. maja ove godine, a pored pomenutih petoro dobitnika putovanja na finale, 100 takmičara sa najboljim rezultatima osvojili su specijalne Amstel dresove.

- Već uveliko odbrojavam do finala jer godinama pratim Ligu Evrope i veliki sam fan ovog takmičenja.

- Hvala Amstelu na zanimljivoj aktivaciji i još lepšoj nagradi.

- Biće sjajan doživljaj da navijamo sa tribina i gledamo uživo sve te igrače koji demonstriraju vrhunski fudbal na samo nekoliko metara od nas - ovo su samo neke od izjava pobednika koje su se mogle čuti prilikom uručenja nagrada za putovanje na finale Lige Evrope.

U okviru aktivacije učesnici su imali zadatak da za 90 sekundi, koliko je trajala igrica u "šutiranju" penala, postignu što veći broj pogodaka kako bi se što bolje plasirali na rang listi i osvojili neku od nagrada.

- Kao ponosni sponzor Lige Evrope, Amstel drugu godinu zaredom pruža jedinstveno iskustvo za sve ljubitelje piva i fudbala. Čestitam ovogodišnjim pobednicima i želim im da uživaju tokom boravka u Stokholmu, a Amstel će se pobrinuti da im ovaj doživljaj ostane u nezaboravnom sećanju - istakla je Sofija Eftimovski-Božović, senior brend menadžerka u kompaniji HEINEKEN Srbija.

Pogledajte još