Uz D Express od oktobra i karticom!

Plaćanje gotovinom pouzećem uskoro odlazi u prošlost, jer D Express kurirska služba od oktobra najavljuje tržišnu premijeru – mogućnost plaćanja karticama kod kurira. Ovu pogodnost omogućena je u saradnji i uz podršku kompanije Mastercard, dok je Shoppster najveća online i TV prodavnica prva uvrstila ovaj način plaćanja prilikom preuzimanja pošiljki, koje dostavljaju kuriri D Express službe. Očekivanja u skorijoj budućnosti su da će se znatno proširiti broj trgovaca za koje će ova usluga biti omogućena.

U praksi, to znači da će kuriri na svojim postojećim uređajima imaju instaliranu platnu aplikaciju zasnovanu na tap on phone tehnologiji, koja omogućava prihvat beskontaktnih plaćanja, a građani će umesto gotovinom, moći celokupnu vrednost pošiljke da plate svojom platnom karticom ili mobilnim telefonom.

Ova inovacija omogućava unapređenje korisničkog iskustva, jer korisnici imaju priliku da preuzmu svoju pošiljku na željenom mestu isporuke, bez obaveze da unapred pripreme tačan novčani iznos.

Takođe je veoma važno da korisnici mogu biti bezbrižni prilikom ovog načina plaćanja jer su ona zaštićena i u skladu sa sigurnosnim procedurama koje Mastercard propisuje.

Na ovaj način D Express i Mastercard izlaze u susret potrebama i očekivanjima korisnika za brzim i praktičnim plaćanjima. Kako je pokazalo najnovije MasterIndex Srbija istraživanje za 2022. godinu, 29% ispitanika želi da plaća karticama upravo kod kurira u trenutku dostave.

O kompaniji D Express

Kompanija "D Express" je vodeća ekspresna kurirska služba na našem tržištu koja obavlja kurirsku dostavu pošiljaka. Kao lider na tržištu, kompanija se trudi da prati svetske trendove i standarde u logistici. Od samog osnivanja, kompanija se može pohvaliti inovativnim rešenjima i uslugama koje je prva uvela na naše tržište. Tako je svojim klijentima, pored standardnih usluga dostave pošiljaka, 2020. godine ponudila uslugu preuzimanja putem paketomata. Danas se DExpress može pohvaliti najvećom mrežom paketomata u Srbiji koja broji preko 100 lokacija.

Foto: D Express

Pogledajte još