10 najgorih filmskih parova

1. Dženifer Lopez i Ben Aflek u filmu "Žili" (Gigli) - Sasvim promašen film i potpuno odsustvo hemije između dve velike zvezde. Kako se to desilo?! Jednostavno, neko je po svaku cenu želeo da ono što se između Džen i Bena dešavalo u privatnom životu, unovči na boksofisu.

2. Ketrin Zita Džons i Džordž Kluni u filmu "Razvedi me, zavedi me" (Intolerable Cruelty) - Možda najviše mejnstrim od svih filmova braće Koen sa istim takvim kastingom: dvoje popularnih, lepih glumaca spojenih da podsete na zvezde komedija starog Holivuda. Ali, Ketrin i Džordž su podsetili samo na to koliko dve zvezde mogu biti loš filmski par. Isto tako, Ketrin nije imala sreće ni u paru sa Šonom Konerijem u filmu "Entrapment". Možda je ipak do nje?!

3. Džulija Roberts i Bred Pit u filmu "Meksikanac" (The Mexican) - Gor Verbinski se svakako nije proslavio ovom road romansom, isto tako su nas Džulija i Bred ubedili da između njih nikada ništa ne bi moglo da postoji. Jedan nezabavan par!

4. En Hejš i Harison Ford u filmu "Šest dana, sedam noći" (Six Days, Seven Nights) - Ovo je realno jedan očajan film. Isto toliko su En i Harison loš par. Zaobiđite ih u širokom luku, osim ako ne želite da vam njihov manjak hemije oduzme energiju koje ionako malo preostane od lošeg scenarija.

5. Madona i Adrijano Đanini u filmu "Swept Away" - Gaj Riči verovatno želi da zauvek zaboravi da je ikada i snimio ovaj katastrofalni film. Možda želi i da zaboravi brak sa Madonom... Ali, mi nismo zaboravili koliko su besmislen par bili Madona i italijanski zavodnik Adrijano koji je posle ovog filma završio u TV serijama.

6. Hali Beri i Pirs Brosnan u filmu "Umri drugi put" (Die Another Day) - Džejmsa Bonda uvek prate zgodne dame. Hali to svakako jeste. Međutim, da bi bilo intrigantno potrebno je da Bond nađe svoju partnerku u svakom smislu. Hali i Pirs u ovom filmu nisu podelili bukvalno ništa, čak ni jedan zanimljiv flert. A i film je jedan od lošijih Bondovih...

7. Kejti Holms i Kristijan Bejl u filmu "Betmen počinje" (Batman Begins) - Iako volimo sve što je Nolan uradio sa Betmen franšizom, odluka da ulogu Rejčel da Kejti Holms se pokazala kao ne sasvim idealna. Generalno, nije lako naći partnera za Kejti a da nisu Doson ili Pejsi. A i Kristijan je "na svoju ruku"...

8. Natali Portman i Hejden Kristensen u filmu "Ratovi zvezda: Epizoda II" (Star Wars: Episode II) - Njihovi pojedinačni talenti i lepota su neosporni. Međutim, Natali i Hejden još jedan su dokaz da to ne mora da znači previše ako ne postoji "to nešto" da bismo ih zavoleli na velikom ekranu.

9. Nikol Kidman i Tom Kruz u "Širom zatvorenih očiju" (Eyes Wide Shut), "Dani groma" (Days of Thunder) i "Daleka zemlja" (Far and Away) - Ovo nema nikakve veze sa razlikom u visini. Tom i Nikol, uprkos uloženom trudu da budu veliki par kako van, tako i na bioskopskom platnu, jednostavno nikada nisu "kliknuli" zajedno.

10. Endi Mekdauel i Hju Grant u filmu "Četiri venčanja i sahrana" (Four Weddings and a Funeral) - Volimo sve što je ikada napisao Ričard Kertis. Najviše od svega u ovom filmu volimo Hjua Granta, a generalno nemamo ništa protiv Endi. Ali, njih dvoje?! Hm... Čak su podnošljivi Hju i Džulija u filmu "Noting Hil" (Notting Hill).



Samo 10 najgorih filmskih parova ipak deluje nekako malo, zar ne? Ima toliko "promašenih hemija" na velikom ekranu. Koji par je vama najneomiljeniji?

Pogledajte još