TO JE MLADOST - LUDOST: Otac Rade Manojlović prokomentarisao krah njene šestogodišnje veze sa Harisom Berkovićem

Pevačica Rada Manojlović (37) i pevač Haris Berković (28) okončali su vezu nakon šest godina, a ovim povodom oglasio se i njen otac koji je otkrio da ga njihov raskid ne zanima, te da se nikada nije mešao u njen izbor partnera.

Pevačica se juče oglasila i otkrila da više nije u vezi s devet godina mlađim kolegom.

Rada tvrdi da su ona i Berković i nakon razlaza ostali u dobrim odnosima.

- Haris i ja više nismo zajedno. Želim mu svu sreću u životu i karijeri. Naš raskid neću mnogo komentarisati, kao što nisam ništa komentarisala ni tokom veze. Hvala svim našim zajedničkim fan - stranicama na društvenim mrežama i na podršci - napisala je ona na Instagramu, dok se pevač u toku jučerašnjeg dana nije oglašavao.

Ni otac popularne pevačice Rade Manojlović nije želeo mnogo da komentariše raskid svoje mezimice i nesuđenog zeta.

- Mene ne interesuju ni seoske priče, a kamoli da li mi je ćerka raskinula s dečkom. Kako bude - biće, meni ni iz džepa ni u džep. To je mladost, ludost - rekao je on za "Informer" i dodao:

- Haris mi nije smetao jer se deci ne mešam u izbor partnera. Pa ni ja svojim roditeljima nisam dozvoljavao da mi se petljaju u život! Rada je dobro, samo je umorna, jer mnogo radi.

Ipak, on ne krije da jedva čeka da mu starija ćerka podari unuče:

- Naravno da bih voleo da Rada ima dete, ali ne mogu da utičem na nju, niti ulazim u to kada će ga roditi.

Radina i Harisova veza bila je na "klimavim nogama" još početkom godine, da bi potom u maju Manojlovićeva tražila od Berkovića da se iseli iz njenog stana u Beogradu.

- Predložila mu je da se malo razdvoje i naprave pauzu. Smatrala je da će tako imati vremena da razmisli o njihovom odnosu, koji je već neko vreme bio loš. Rada se mnogo žrtvovala za tu vezu, a činilo joj se da se Harisu sve to podrazumevalo. Uprkos tim problemima, ostali su zajedno sve do prekjuče, kada su shvatili da samo gube vreme jedno s drugim - kaže izvor i dodaje da je folkerki u ovim trenucima najveća podrška sestra Maja:

- Posle raskida, Rada se posvetila poslu. Ima spreman album i samo čeka pravi trenutak da ga objavi. Maja je stalno uz nju i ona joj je jedini pravi prijatelj i oslonac.

Izvor: Informer.rs
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još