ZA NJEGA JE RIJALITI ZAVRŠEN: Danijel Denić izbačen iz "Zadruge 6" (VIDEO)

Sinoć je u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima održana emisija "Vanredno izbacivanje". Voditelj Milan Milošević je posetio zadrugare nakon urađenog prvog preseka glasova.

- Neko od vas zauvek napušta "Zadrugu 6". Ja ću reči ko je od vas imao najmanju podršku, Tamara, da li si spremna da ideš kući, šta si pokazala ovde? - upitao je voditelj.

- Ništa, ja sam došla da vidim kako je ovde - rekla je Tamara Ćosić.

- Tamara nije jedina, Urša neka joj se pridruži. Urša, kada si planirala da dođeš, bila si u kontaktu sa nekim zadrugarima - rekao je Milošević.

- Samo sa Ivanom Neškovićem, kada izađem ću se čuti sa njim - rekla je Urša Škofic.

- Danijel je sledeći ugrožen, čovek kom nedostaje žena, da li si se lepo predstavio, kada si rekao da si komičar, očekivalo se dosta od tebe - kazao je Milan.

- Nisam dao sve od sebe - kazao je Danijel Denić.

- Sledeći takmičar je Peca, on je rekao jedno, a pokazao neštn drugo. Peco, da li si očekivao? - rekao je Milošević.

- Nisam očekivao, ali je ako je narod tako odlučio, onda dobro - rekao je Predrag Peca Lazić.

- Urša, Danijel, Peca ili Tamara, neko od njih večeras napušta "Zadrugu 6". Peco, ti možeš da sedneš, ostaješ ovde. Anđela, šta ti misliš, ko izlazi? - upitao je voditelj.

- Danijel ili Tamara - rekla je Anđela Ilić.

- Božo, za koga misliš da će otići? - upitao je Milan.

- Urša ili Danijel - kazao je Boža Džons.

- Urša ostaje da se bori, neka se Peca vrati da stoji - rekao je voditelj.

- Gledaoci su najmanje poverenja ukazali Peci, Tamari i Danijelu. Tamara može da sedne - rekao je Milan.

- Peca ili Danijel, neko od njih će napustiti "Zadrugu". Danijel napušta "Zadrugu" - rekao je Milošević.

Nakon što se pozdravio sa zadrugarima Danijel je stigao u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević i sa njom razgovarao o svom učešću u "Zadruzi 6":

- Nisam se snašao iskreno, ali nedostaje mi i supruga nenormalno. Vlada previše nervoze u "Zadruzi". Uroš Ćertić je neko ko je previše napet tamo - rekao je Deni i dodao:

- Ja sam dao 0% sebe, nisam se pronašao, a da sam znao koja je cena nedostajanja neke osobe, nikada ne bih ušao. Previše me je obradovalo što sam izašao - rekao je Deni i nahvalio Mikija Đuričića i Mikicu Bojanića.

- Većina zadrugara ne sme da se suprotstavi Urošu. On je ceo dan provocirao Bugarina taj dan, a Emil je bio baš nerovazan zbog sata, a Ćertić je pričao da je sat koji je Emilu ukraden, koštao 500 evra, on se stalno hvalio materijalnim stvarima - rekao je Danijel.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još