DRAMA U KUPINOVU: Komšija zapalio kuću Mikija Đuričića

Dok je Miki Đuričić u "Zadruzi 6", njegova porodica napolju je preživela dramu kada je u subotu komšija pokušao da zapali zadrugarovu porodičnu kuću u Kupinovu.

Naime, kako ispričala Mikijeva supruga Angelina, čovek iz komšiluka upao je na njihov posed s kanticom benzina u vreme kad nikoga nije bilo kod kuće i polio levu stranu fasade, a onda i zapalio. Kad je planula vatra, druge komšije su pritrčale da gase i sprečile veću štetu.

- Kad je počela da nam gori kuća, prvi komšija je dotrčao i ugasio to, a onda smo pozvali policiju. Počinilac je uhapšen i zadržan u pritvoru - otkriva Angelina, koja kaže da je u to vreme s ćerkicom Dunjom bila u Inđiji.

- Spremale smo se da krenemo u Kupinovo! Mirko je negde bio izašao i, srećom, zaključao je kuću. Taj čovek je pokušao da uđe kroz prozor, došao je s namerom da sve zapali. Ja to nikad nisam čula da neko nekom dođe da zapali kuću! Pozvala sam policiju, došli su odmah i forenzičari, moram da pohvalim sve iz opštine Pećinci, momentalno su reagovali. Nadam se da će ga zadržati u zatvoru ili u nekoj drugoj ustanovi.

Izvor: Alo.rs
Foto: mikidjuricickupinovo/Instagram

Pogledajte još