DEČKO TI JE IMAO 60, A TI 17 GODINA, SPAVALA SI SA UBICAMA: Miki Đuričić izneo šokantne optužbe na račun Aleksandre Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima, dok su Maja Marinković i Bilal Brajlović odgovarali na pitanja predstavnika sedme sile, Aleksandra Nikolić i Miki Đuričić su se žestoko posvađali, jer je Aleks pitala novu ukućanku Anastasiju Stanojlović Palčicu kako je njen dečko Dejan Dragojević.

- Mene vređaju ovi ovde, a ja sam za sve vas gospođetina - rekla je Aleks.

- Svi znaju sa kim si se zabavljala, ku*vo. Navlačiš devojčicu da ti da informaciju. Njoj je bitnija informacija, nego što će ova nesrećnica da dobije kaznu. Rekao sam mu da se ne zabavlja sa njom, znam je od sedamnaeste godine. Dejanu treba neka studentkinja - rekao je Miki.

- Dečko ti je imao 60 godina, kad si imala 17 - rekao je Đuričić.

- Ne palim se na matorce - kazala je Aleksandra.

- Bila si sa ubicama i kriminalcima, koji su sad u zatvoru - vikao je Miki.

- Reci, o kome se radi - kazala je Aleks.

- Sad me ku*va nagovara da kažem o kome se radi. Želi da me namesti, da neka budala dođe posle da mi preti - rekao je Đuričić.

- Onda pazi šta pričaš - rekla je Nikolićeva.

- Kako si glupa, sad si dokazala da govorim istinu. Bila si, bre, sa mojim pokojnim drugom, koji je imao tad 60 godina. Tebi je bitnije bilo da čuješ da ti je Dejan rekao da gaziš go*na, a nisi mislila na mučenicu ovu, koja će dobiti kaznu zbog tebe - rekao je Miki.

- Ovo je jedan bolestan čovek. Ja sam samo pitala da li je dobro, kako je - rekla je Aleks.

- Lažeš, samo go*no jedno - rekao je Miki.

- Možda je ružno što sam pitala devojku kako mi je dečko, ona mi nije ništa rekla. Miki je morao da ustane i da kaže da sam ja ološ - rekla je Aleksandra.

- Ja bih zaštitio obe, ali je ona krenula da mi mafija ovde, zato sam sve rekao - rekao je Đuričić.

- O meni se sve zna, radila sam mnogo stvari. Ne znam šta on hoće da mi kaže. Rekao je da sam sahranila dečka - rekla je Nikolićeva.

- Osoba koja je bila na tom splavu nije normalna, što se tiče devojaka, tu poštenih nije bilo, a ona je bila sa vlasnikom - rekao je Miki.

- Svi ste vi pošteni - rekla je Aleks.

- Ja i bolesna mogu svima vama ovde da pariram - rekla je Aleks.

- Ti bolesna? Ajde, bre - rekao je Miki.

- Ti si samo jedan običan nasilnik, koji mrzi žene - kazala je Nikolićeva.

- Jesam, za takve kao ti jesam. Ja bih pola njih ovde naboo u glavu, ili ošamario - rekao je Đuričić.

- Eto, ako to govori ovde, šta li napolju radi? - upitala je Aleks.

- Ja sam sve, ja sam nasilan, neka sam i sve najgore, ali ajde mi samo nađite jedan deo gde sam nešto slagao - rekao je Miki.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još