PONOSNI OTAC POHVALIO SE DA NJIHOVA MEZIMICA LEPO NAPREDUJE: Jelena Pešić i Mladen Vuletić obeležili tri meseca od rođenja ćerkice Mile (FOTO)

Nekadašnja učesnica treće sezone rijaliti programa "Zadruga", a sada voditeljka RED televizije Jelena Pešić 15. jula ostvarila se u najvažnijoj životnoj ulozi kada je postala majka i na svet donela svoje prvo dete.

Crnokosa dama, svom suprugu, pobedniku sedme sezone rijaliti programa "Parovi" Mladenu Vuletiću, podarila je ćerku Milu.

Poznati par uživa u odrastanju svoje mezimice, koja je prevremeno rođena, zbog čega je prvi mesec života provela u bolnici.

Ponosni roditelji obeležili su juče tri meseca svoje naslednice porodičnim izlaskom u restoran, a srećni otac sa fanovima na društvenoj mreži Instagram podelio je i podatak da Mila lepo napreduje, te da sada ima 4,5 kilograma.

- Mila je napunila tri meseca i ima neverovatnih 4,5 kilograma - napisao je Vuletić pokraj objave, a istu fotografiju objavila je i Jelena na svom Instagramu.

Podsetimo, Jelena i Mladen ljubavnu vezu započeli su krajem prošle godine. Ubrzo su saznali da će postati roditelji, te su svoju romansu krunisali brakom 2. aprila ove godine.

Foto: mladenvuleticdjoma/Instagram

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: jelena_pesic_official/Instagram

Pogledajte još