JEDNOSTAVNO NAJBOLJA: Tina Tarner dobila barbi lutku sa svojim likom (VIDEO)

Kompanija "Matel" poznati proizvođač igračaka, kreirala je barbi lutku u čast pop dive Tine Tarner. Time je obeležena četrdesetogodišnjica hita "What's Love Got To Do With It".

"Matelova" nova barbi lutka pripada kolekciji koja je posvećena poznatima iz sveta muzike. Lutka je odevena kao Tina Tarner u spotu poznate pesme. Na sebi ima crnu mini haljinu i teksas jaknu, kao i prepoznatljivu frizuru Tine Tarner.

- Čast mi je da poželim dobrodošlicu svojoj barbi lutki u svet poznatih žena koje su već predstavljene na ovaj način - rekla je Tina Tarner.

Tina Tarner dobitnica je osam Gremi nagrada. Njen veliki uspeh počeo je krajem šezdesetih i početkom sedamdesetih kada je nastupala sa tadašnjim suprugom Ajkom Tarnerom, od koga se razvela posle turbulentnog braka. Tarnerova se 2009. godine povukla sa scene.

Početkom novembra 2019. na Brodveju je postavljen mjuzikl o njenom životu i radu.

Jedna od najpoznatijih pevačica svih vremena rođena je u Tenesiju, a preselila se u Švajcarsku 1995. godine sa svojim partnerom, producentom nemačkog porekla Ervinom Bahom.

Udala se za njega 2013. godine, a iste godine je postala i švajcarska državljanka. Njena barbi lutka prodaje se na "Matelovoj" veb-stranici, po ceni od 55 dolara.

Izvor: RTS
Foto: barbie/Instagram

Pogledajte još