OČIGLEDNO SU MU INTERESANTNIJE MAJINE SI*E, NEGO MLEČNI ZUBIĆI: Dejan Dragojević žestoko prozvao Mikija Đuričića nakon njegovog napada na Aleksandru Nikolić

U toku emisije "Pitanja novinara" u Beloj kući na rijalitii imanju u Šimanovcima, izbio žestok sukob između Aleksandre Nikolić i Mikija Đuričića. Tom prilikom, Miki je osuo drvlje i kamenje po Aleks, a u njihov sukob umešao se i Lepi Mića, koji je istakao da je ona bila u vezi sa čovekom koji je imao 60, kada je ona imala 17 godina.

Ovim povodom, stupili smo u kontakt sa poebdnikom pete sezone "Zadruge" i njenim momkom, Dejanom Dragojevićem, koji je vrlo rado prokomentarisao ovaj sukob i tom prilikom nije štedeo reči na Mikijev račun.

- Miki je rekao da Aleksandru treba tući, poziv nasilnika osuđivanog za nasilje nad ženama. Kazna ga nije ničemu naučila... Rekao je da je tata nije dovoljno tukao, nisu te dovoljno vaspitali, spominje joj porodicu i sve traume... Pa je pitanje za njega: "Da li on kao otac koji je već drugu godinu u rijalitiju, učestvuje u odrastanju i vaspitanju svog deteta koje je zensko?" Udarati toliko nisko je jako ružno, ja to volim, onda mogu da im vratim đonom... On se u petoj sezoni zakleo u dete da nikada više neće ući u rijaliti sa polu svetom, lošim ljudima i da će se posvetiti ženi, ali očigledno su mu interesantnije Majine si*e, Sanjino du*e, nego mlečni zubići i prvo slovo... Veliki roditelji, vaspitači, ali tuđih života... Što se njegovog života tiče vidi mu se na zubima, nije za džabe da pilot treba da ima zdrave zube, to govori o dosta stvari - kazao je Dejan, a na pitanje kako reaguje na Aleksandrine suze rekao je:

- Aleksandrinu suzu kad vidim na relaciji Beograd - Šimanovci, su kao od moje sobe do wc, sreća pa je brzo došla sebi... Ne daju joj da završi rečenicu, jer im ne odgovara da čuju istinu, žele da je izlude. Svete se meni preko nje, ali dao mi je nadimak Zodiak, nek zna da je nadimak proradio.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još