ZA SVA NEDELA TREBA DA ODGOVARA NA SUDU: Dejan Dragojević žestoko opleo po Urošu Ćertiću (VIDEO)

Gosti Stefana Miloševića Pande i Sanje Stanković u emisiji "Pitam za druga" bili su braća Dragojević - Dejan i David. Dejan je izneo mišljenje o Urošu Ćertiću i žestoko ga potkačio. Dragojević se najpre osvrnuo na Ćertićevu izjavu da prestaje da brani Aleksandru Nikolić, kao i da Dejan treba da pogleda njen pasoš, kako bi se uverio gde je sve bila i šta je radila.

- Ja sam rekao da nema potrebe da gledam Aleksandrin pasoš. S obzirom na to da se on poziva da je Beograđanin, njegov grad pričao o njegovoj ženi, devojci koju je pretukao. Neka pogleda u svoje ruke i lice koje je osakatio... Nadam se da će odgovarati. Jedini njegov razlog za opstanak je da vređa na nacionalnoj osnovi, to nije poenta rijalitija. Lako je bacati Neci stvari ili da Maji ukradeš energetsko piće. Treba za sve da odgovara na sudu - rekao je Dejan i dodao:

- On je ušao da napravi marketing, on nema ni marketing. Moja mama ima više lajkova od njega na Instagramu. On ima po 50 lajkova na slici... Njemu je bitno da se marketinški promoviše. Da je Švarceneger trebalo da dudla m*da, ti bi ih dudlao, jer ga menjaš u tim nekim situacijama, ti bi bio na kolenima da je trebalo da se purnjaju m*da... Ako si neki kaskader - poručio je Dragojević.

Izvor: Pink.rs
Foto: dejan_dragojevic_official_/Instagram

Pogledajte još