Milica do Tokija: Više od 400 prijavljenih kandidatkinja za obaranje Ginisovog rekorda!

U Tokiju je 30. oktobra oboren Ginisov rekord kada se u jednom bioskopu okupilo 178 ljudi sa istim imenom i prezimenom – Hirokazu Tanaka. Tako je oboren prethodni rekord koje su od 2005. držale 164 žene sa istim imenom i prezimenom – Marta Stjuart.

Color Media Communications, kao organizator velikog broja događaja najavio je da organizuje obaranje Ginisovog rekorda u Srbiji i uputio poziv: Ako poznajete neku Milicu Jovanović recite joj da nam se javi na mail: maja.guzijan.cpg@gmail.com

Kako su gotovo svi mediji u Srbiji i regionu preneli tu vest - za svega nekoliko dana organizatorima se javimo preko 400 devojčica, devojaka i žena sa imenom - Milica Jovanović.

"Milica je najčešće žensko ime u Srbiji a najčešće prezime je Jovanović. Nakon pretrage na društvenim mrežama imena Milica Jovanović - učinilo nam se da je aktuelni rekord 'oboriv' ali nismo očekivali baš ovakav odziv u kratkom vremenskom roku! Iskomunicirali smo sa ljudima iz kompanije Guinness World Records Limited i očekujemo da u saradnji sa partnerima u Srbiji u narednom periodu objavimo datum obaranja rekorda koji će biti u januaru ili februaru sledeće godine u jednom od bioskopa u Beogradu! Oborićemo postojeći Ginisov rekord i na jednom mestu okupiti više od 178 devojčica, devojaka i žena koje se zovu – Milica Jovanović!", rekao je Robert Čoban, direktor Color Media Communications.

Sve učesnici obaranja Ginisovog rekorda dobiće prigodne poklone i ručak a ukoliko ne žive u Beogradu – i plaćene putne troškove iz svog mesta stanovanja ako je isto na teritoriji Republike Srbije.

Pogledajte još