PROFI SELIDBE: Iskustvo i pouzdanost

Ako se pitate kako ćete što bezbolnije i sa što manje stresa obaviti selidbu vašeg stana ili kuće, predstavićemo vam profesionalnu agenciju koja će ovaj proces u velikoj meri olakšati. Agencija Profi Selidbe Beograd obaviće laku i sigurnu selidbu svih vaših stvari, od najglomaznijeg komada nameštaja do najmanje sitnice. Pravi su izbor za selidbu, ali i za pakovanje, montažu, demontažu, zaštitu nameštaja i drugih stvari za transport. Savetujemo vam da ih pozovete ukoliko pred vama stoji selidba vašeg životnog prostora. Ljubazni tim zaposlenih će vam za svega nekoliko minuta reći okvirnu cenu selidbe, nakon čega možete dogovoriti datum za selidbu koji vam odgovara. Uspešni su u svom poslu upravo zbog toga što na prvom mestu stavljaju želje svojih klijenata i maksimalno se trude da realizuju sve njihove zahteve. Pored toga što ćete za saveznike imati najbolje stručnjake, taođe ćete izvršiti selidbu u rekordnom roku. Neka vam tim agencije Profi Selidbe pomogne da se brzo i bez napora preselite na novo mesto.

Usluge agencije Profi selidbe Beograd

Usluge koje za vas obavlja agencija Profi selidbe Beograd su sledeće: selidbe kamionom, kombi selidbe, dostava nameštaja i prevoz bele tehnike, odnošenje starog nameštaja, selidbe u pešačkoj zoni, skladištanje stvari i nameštaja, pakovanje za selidbe, demontaža i montaža nameštaja, iznajmljivanje fizičkih radnika i selidba klavira. Više informacija o agenciji možete naći na njihovom web sajtu, selidbe Beograd. Takođe, na njemu se možete detaljnije upoznati sa njihovim uslugama.

Zašto odabrati baš njih?

Selidbe stambenih prostora su njihova osnovna delatnost, budući da su majstori dobre orgnizacije i da su uz sebe okupili veliki broj stručnih radnika, pa su vremenom postali jedna od vodećih agencija za selidbe u zemlji. Trudiće se da ispune sve vaše želje i potrebe koje se tiču selidbe, a da pri tome ne izdvojite čitavo bogatstvo kako biste realizovali selidbu. Upravo zbog toga u svojoj ponudi imaju različite tipove selidbi, od osnovnog do full paketa. Osnovni paket obuhvata iznošenje stvari iz stana, utovar stvari u vozilo, prevoz vozilom do mesta istovara, iznošenje stvari iz vozila i unošenje stvari u stan. A ukoliko vam je potrebna dodatna pomoć pri seljenju, savetujemo vam da ih angažujete kroz njihov full paket. On obuhvata pakovanje pokućstva u kutije, domontažu nameštaja i kuhinjskih elemenata, zaštitu nameštaja, iznošenje stvari, utovar u vozilo, prevoz stvari do mesta istovara, istovar stvari iz vozila, unošenje u novi prostor i montaža prethodno demontiranog nameštaja.

Cene selidba agencije Profi selidbe

Svaka selidba je posebna priča, budući da veliki broj faktora može uticati na to kolika će biti konačna cena celokupne selidbe. Nakon što se utvrdi stanje, vreme i razdaljina dve lokacije između kojih treba transportovati stvari, dobićete konačnu cenu.

Najčešće prevozno sredstvo kojim se vrše selidbe manjih prostora, kao što su na primer stanovi, jeste kombi. Kombi selidbe su dosta isplativije od selidba koje se vrše kamionom, budući da u kombi može stati veliki broj stvari on i jeste najčešće birano transportno sredstvo. Prevoz kombijem na teritoriji glavnog grada obično se kreće između 2.500 i 3.500 dinara, u zavisnosti od razdaljine. Dok se u slučaju međugradskih selidbi svaki pređeni kilometar naplaćuje po ceni od 40 do 50 dinara. Ukoliko uz kombi vaša selidba zahteva i veće angažovanje radnika, cena na teritoriji Beograda za kombi prevoz i dva radnika 5.000 dinara, ili kombi prevoz i 3 radnika 9.000 dinara. Vreme zadržavanja na utovaru/istovaru je sat vremena i svaki naredni sat se doplaćuje 1.000 dinara. Kao što je napomenuto, selidbe kamionom jesu skuplje, ali su nužne ako selite veliki broj stvari. Na teritoriji Beograda cena selidbe kamionom iznosi između 5.000 i 6.000 dinara, a na terioriji Srbije cena se izračunava po pređenom kilometru koju u ovom slučaju iznosi 60 dinara po pređenom kilometru. Za selidbu kamionom i angažovanje 2 radnika na teritoriji Beograda trebalo bi izdvojiti 10.000, za angažovanje 3 radnika i prevoz kamionom 12.000, dok bi prevoz kamionom i pomoć 4 radnika iznosila 15.000. U slučaju prevoza kamionom predviđeno vreme utovara/istovara je 2h i svaki naredni sat se dodatno naplaćuje 1.500 dinara.

Ukoliko vam je potrebna pomoć oko selidbe nemojte očajavati već angažujte stručnjake. Iz agencije Profi selidbe stoje godine iskustva, mnogo pređenih klijenata, bezbroj bezbedno transportovanih stvari i što je najbitnije - mnogo zadovoljnih klijenata. Neka vam ovaj period prođe bez dodatnog stresa, a to ćete ostvariti tako što ćete odabrati profesionalnu agenciju koja će poštovati vaše vreme, novac i želje.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još