Najbolja agencija za sve vrste selidbi u Srbiji

Ako ste u potrazi za profesionalnom agencijom koja vrši selidbe na teritoriji Beograda, ili koja vrši međugradske selidbe - imamo predlog za vas. Agencija za selidbe Ajkula od svog osnivanja u Beogradu 2006. godine važi za najpouzdanijeg saveznika u oblasti selidbi. Nakon mnoštva realizovanih selidbi, zadovoljnih klijenata i bezbroj pređenih kilometara, sa sigurnošću možemo reći da su jedna od najboljih agencija za selidbe - ne samo u Beogradu, nego u čitavoj državi. Oni koji su imali prilike da sa njima sarađuju imaju za ovu agenciju samo reči hvale. Razlog zbog koga su omiljeni mnogima jeste činjenica da su tačni, profesionalni i spremni za dogovor. Preseliće vaš životni ili radni prostor u rekordnom roku i to bez preteranog napora i stresa. Sve što vas od njih i njihove profesionalne organizacije deli jeste telefonski poziv. Verujte da ćete već posle jednog poziva zakazati sve termine i kroz neki dan vaše stvari biće na novoj lokaciji.

Zbog čega se agencija Ajkula izdvaja od ostalih?

Kako vam se sama selidba ne bi odužila i samim tim uzrokovali visok nivo stresa, savetujemo vam da angažujete najbolje stručnjake u oblasti selidbe. Agencija Ajkula i dobra organizacija zaposlenih smanjuje trajanje same selide. Bez njihovih perfektnih radnika selidba bi mogla da traje i nedeljama, a ukoliko angažujete njih budite sigurni da će se sam proces završiti za svega nekoliko dana. A ako biste pre angažovanja želeli da nešto više pročitate o njihovim uslugama, i uverite se u njihovu profesionalnost savetujemo vam da posetite njihovu web stranicu koja se nalazi na linku - selidbe Beograd. Pored brzine selidbe, još bitnija stavka za vas je svakako i bezbedost vašeg nameštaja. U slučaju agencije Ajkula slobodno možemo reći da o bezbednosti i glomaznog nameštaja i najsitnijih stvari ne morate da brinete, oni stižu na novu lokaciju bez ikakvih oštećenja ili ogrebotina. Brojni saloni nameštaja imaju poverenje u agenciju Ajkula, i upravo njima poveravaju poslove transporta brojnih komada nakvalitetnijeg nameštaja.

Usluge agencije za selidbu Ajkula

Ova agencija sa velikim brojem usluga za svoje klijente najčešće obavlja kombi selidbe i transport, selidbe i prevoz kamionom, selidbe firmi i poslovnih prostora, selidbe sa ili bez radnika, selidbe stanova, kuća ili vikendica, montaža i skladištenje nameštaja. Jedno od prvih pitanja je svakako izbor transportnog sredstva za selidbu. Najčešće se stvari iz manjih stanova mogu preseliti kombijem. Upravo zbog toga su kombi selidbe i najtraženije u svim delovima Srbije. Budući da u kombi može stati ogroman broj stvari, dosta je lakše realizovati selidbu kombijem i takođe jeftinije je vršiti selidbu ovim prevoznim sredstvom. Ukoliko imate veliki broj glomaznih stvari i selite se na primer iz kuće, predlog je da kao prevozno sredstvo uzmete kamion. Iako je cena nešto veća bolje je preneti sve stvari odjednom, nego iznova se vraćati na lokaciju i transportovati stvari nekoliko puta. Ukoliko niste sigurni koje od ova dva transportna sredstva je idealno za potrebe vaše selidbe uvek se možete konsultovati sa zaposlenima iz agencije, koji će izvršiti procenu i na osnovu nje predložiti da li je bolji izbor kombi ili kamion. Još jednom napominjemo da su selidbe u velikoj meri personalizovane, odnosno prilagođene vašim potrebama i da angažovanjem agencije Ajkula dobijate razne dodatne benefite. Ukoliko vam je potreban veći broj radnika, montaža ili demontaža, pomoć oko zamornog pakovanja stvari, uvek možete pri dogovoru to napomenuti i budite sigurni da će vam stručni tim izaći u susret i olakšati ove probleme.

Cene usluga u agenciji za selidbe Ajkula

Na sajtu ne postoji fiksna cena selidbe, što je i logično budući da veliki broj faktora može uticati na konačnu cenu njihovih usluga. Kao glavni faktori koji nameću visinu cene su: razdaljina između lokacija, spratnost objekta i postojanje ili nepostojanje lifta, pristup objektu, angažovanje većeg broja radnika, količina stvari, izbor prevoznog sredstva, ali i svi dodatni zahtevi koji su neophodni da bi se realizacija selidbe ostvarila. Savet je svakako da pozovete agenciju i date sve detalje, i za nekoliko minuta oni će proceniti i odrediti tačnu cenu vaše selidbe. Naravno, realizovaće je u rekordnom roku i datume i vreme koje ste doovorili će ispoštovati, jer oni pre svega brinu o vremenu njihovih korisnika.

Priuštite sebi kvalitetnu selidbu bez stresa i napornog rada. Pored toga što ćete u velikoj meri uštedeti na vremenu, od agencije Ajkula dobićete i perfektnu organizaciju selidbe. Pozitivne recenzije njihovih stalnih klijenata govore više od hiljadu reči. Izaberite saveznika koji će realizovati sve umesto vas i to za veoma pristojnu i realnu cenu.

Izvor: Promo
Foto: Promo

Pogledajte još