UŽIVAM U SVAKOM NOVOM DANU: Ivana Pavković iskreno o odrastanju sinova Vujadina, Vojina i Vuka

Pevačica Ivana Pavković živi svoje najlepše dane otkako je na svet donela blizance Vojina i Vuka. Iako nije lako sa četiri muškarca u kući, folkerka se odlično snalazi.

- Osećam se bolje nego ikada pre i veoma sam srećna. Kada se Vujadin rodio bio je prisutan strah, a sada smo svi zreliji, opušteniji i smireniji, pa su nam i bebice odlične. Svi baš uživamo sa njima, a i uz dobru organizaciju i pomoć, sve postižemo - ispričala je Ivana kojoj su sve misli usmerene na odrastanja naslednika.

- Stariji sin nam je predškolac, pa se svako jutro menjamo ko će ga odvesti u vrtić, a posle toga je vreme posvećeno bebicama. Ma uživamo u svakom novom danu. Naravno, tu su i obaveze oko kuće, stvari, hrane, ali kao što sam već navela, uz pomoć nekako to sve ide glatko - rekla je pevačica koja planira uskoro da angažuje bebisiterku budući da se na veliko zadovoljstvo publike ubrzo vraća na scenu.

Ipak, uprkos svim lepim stvarima, Ivana ne može da sakrije da joj muzika izuzetno nedostaje, kao i da ima veliku želju da ponovo stane pred publiku i nastavi tamo gde je stala.

- Nedostaju mi nastupi. Muzika je moja prva ljubav i jedva čekam da se vratim, ali se prioriteti trenutno znaju, pa ne žurim. Radiću za Novu godinu, a onda na proleće krećem aktivno da radim. Do tada mi je u planu i da objavim pesmu, pa sam nestrpljiva po tom pitanju, ali moram polako. Želim da pametno biram i snimam, da uživam u stvaranju novih pesama - priznala je Ivana za portal "Moja praktika".

Izvor: Kurir.rs
Foto: ivanapavkovic/Instagram

Pogledajte još