TENZIJA U BELOJ KUĆI: Zvezdan Slavnić zapretio Urošu Ćertiću zbog priča da mu se dopada Aleksandra Nikolić (VIDEO)

Tokom emisije "Pretres nedelje" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima voditelj Milan Milošević pročitao je tajne poruke Uroša Ćertića, koje su bile upićene Anđeli Đuričić. Uroš je u njima opisao kako se odvija tajanstvena ljubav Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića.

- Uroš Ćertić je ostavio poruku u kojoj govori da je Zvezdan zaljubljen u Aleks, a onda ustaje i brani Zvezdanov brak. Anđela, zašto si krila ove poruke? Ove poruke su nastale nakon Uroševog suđenja. On kroz ove poruke tebe muva, ali i iznosi svoje iskreno mišljenje. U kom vremenskom intervalu su nastale ove ceduljice? - upitao je Milošević.

- Pre dva, tri dana, kada je bio na suđenju. Darku sam sve prenela, citirala sam sve što je napisano na tim papirima - rekla je Đuričićeva.

- Ovako glasi poruka koju je Uroš ostavio Anđeli. "90% njih su fejk i fuj. Ne mogu javno da komentarišem, Aleks i M. se tokom izbacivanja ispričaju site (M je Milica)". On ovim pokušava da se tebi dodvori. Uroše, ti se posle pitaš zašto svi misle da si dvoličan? Braniš Zvezdanov brak, a onda govoriš da je njegov odnos sa Aleks iskren - rekao je Milan.

- Pa i neka ispadam takav, volim ja to - istakao je Uroš.

- Ja nikome nisam slao takve poruke - dodao je Zvedan.

- Zvezdane, jesi, ja znam - kazala je Anđela.

- Ja nemam nikakve poruke - rekao je Slavnić.

- Imaš i Uroš ti piše sve drugačije nego meni - poručila je Anđela.

- Meni je Zvezdan na žurki rekao da je dobio prvu poruku prošle nedelje. Prvo je dobila Anđela, slučajno sam našla, na zidu radionice. Posle je Zvezdan dobio poruku. Uroš mu je napisao da Marija Kulić muti i pravi mu priču za Aleks, a onda je dobio poruku kako se namerno mota oko Anđele, da bi preusmerio priču. Samo je Zvezdana upozoravao prijateljski, a Anđeli je za to napisao: "Fuj, fuj, fuj" - istakla je Jovana Tomić Matora.

- Rekao sam juče da mi se ne sviđa što se Milica i Aleks domunđavaju sa kapuljačama kad je mala Ina ispadala. Rekao sam mu da je Marija pratila njihovo ponašanje na venčanju i da mi je Marija govorila da dodajem piće Aleksandri da se opusti, da bi se to videlo na kameri. Aleksandra za to zna - ustao je Uroš.

- Ljudi moraju da se napiju da bi pokazali pravo lice - istakla je Marija Kulić.

- Uroše, u pismu si napisao da se Zvezdan mota oko Anđele, da bi se priča preusmerila sa pravog sviđanja njega i Aleks - dodao je voditelj.

- Zvezdan ovo zna pet dana, ja ne krijem od njega. Da bijem tuđe bitke neću. Sa Zvezdanom se raspravljala, on je u fazonu da ćuti. Ja ne mogu da sedim, a da znam da Urošm radi takve stvari mom drugu iza leđa. Juče sam se svađala sa Zvezdanom što je došao da spava preko puta Aleksandre, a i zbog Uroša. A Uroš priča o simpatiji, kodeksu, Zvezdana diže na pijedestal, a onda ga kopa. Ali to je Zvezdanova bitka - pričala je Tomićeva.

- Uroše, tebi čovek ne treba ništa da kaže. Na svadbi si mi rekao da vidiš i ti te stvari, ali da nećeš da pričaš zbog poštovanja - skočila je Marija.

- A šta vidiš? - prišao je Zvezdan Urošu.

- Ti možeš da misliš šta hoćeš. Kada je Marija to meni govorila, ja sam rekao da vidim neke stvari, ali da ne mogu da komentarišem, jer smo ti i ja iz istog kraja. Rekao sam ti pantomimom, rečima, da nije pametno što si došao da spavaš baš preko puta Aleksandre. A ti si mi rekao da hoćeš baš namerno. Meni si rekao da ćeš sa svakom, jer neko kod kuće zna da nećeš ništa - odgovorio je Uroš.

- Pišeš da skrećem sa nje na nju - dodao je Slavnić.

- Sa teme, sa nje na nju - pravdao se Uroš.

- Verovatno si pogrešio nešto, nisi stigao - bio je ironičan Zvezdan.

Zvezdan se unervozio i počeo da se šeta po kući.

Slavnić je u jednom trenutku krenuo ka Urošu Ćertiću, a mnogi su pomislili da će doći do žestokog okršaja.

- Neću, bre, samo da popijem vodu želim - rekao je Zvedan.

- Šta vam je, išao je po vodu - kazao je Uroš.

- Anđela, da li ti misliš da stvarno imam namere? - pitao je Zvezdan.

- Ne, ja sam to ispričala na intervjuu, sve sam ispričala direktno kako je bilo. Rekla sam da nije istina da se vrtiš oko mene. Što se tiče Uroša, on me ne zanima kao muškarac, to me ne interesuje, kao nijedan drugi muškarac u kući - rekla je Anđela.

Zvezdan je ponovo krenuo ka Urošu.

- Tišina sada. Ja sam stvarno mangup. Naučiću Uroša da ne treba sa mnom da se igra. Od početka se igraš sa mnom i sa mojom porodicom. Pogrešio si, a znaš da si pogrešio. Kunem ti se da si se zaj*bao - poručio je Zvezdan.

- Okej - odgovorio je Uroš.

Obezbeđenje je sve vreme stajalo između njih.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još