PREBIĆU GA KADA BUDEM UŠAO U "ZADRUGU": Zoran Moka Slavnić progovorio o odnosu sina Zvezdana i Aleksandre Nikolić

Odnos Aleksandre Nikolić i Zvezdana Slavnića nedeljama unazad je pod lupom javnosti, a sada se tim povodom oglasio i Zvezdanov otac Zoran Moka Slavnić.

Naime, Moka Slavnić je najpre otkrio da pomno prati rijaliti i učešće sina, a onda i prokomentarisao snajkine izjave, kao i ponašanje Uroša Ćertića koji je nedavno sa Slavnićem ušao u sukob.

- Naravno da pratim "Zadrugu", moram. Ono što je Ana rekla za svadbu Zvezdana i Aleksandre je bila ironična. Ona odlično zna ko je Zvezdan, kao i ja, i svi smo ponosni na njega. Njemu nije otac kriminalac da bi i on to bio, osvetlao je svoj obraz. Ima svoj put i cilj i drži se njega - počeo je Moka, koji se potom osvrnuo na Zvezdanov odnos sa Aleksandrom Nikolić o kom se toliko govori:

- Zaštitnički je nastrojen prema ženama isto kao i njegov otac. Aleksandrina majka je rekla: "Sve se vidi". Pa šta se vidi? Gledamo li mi isti program? Govore o nekim pogledima, to su gluposti, tu ništa ne postoji.

Kako je Zvezdan ušao u sukob sa Ćertićem i to upravo zbog toga što je rekao da postoje simpatije između njega i Aleksandre, Moka ne krije da ga je Uroš razočarao.

- Ćertić je sve iskonstruisao, tamo samo zlo vlada, a nikad se nije desilo kao sada da za nekoga imaju samo reči hvale kao za Zvezdana. On je sebe dao na dlanu, svoju životnu priču i sve. Uroš se tako zakačio i za Jelenu Golubović, samo da bi joj napakostio i bio u centru zbivanja - priča Slavnić i dodaje:

- Kad budem ušao za Novu godinu, Zvezdana ću da prebijem zbog pominjanja 15 godina robije, nema potrebe za tim. A Ćertić kad tako kaže da poštuje njegovog oca i da ga voli, e sa njim ću se ja obrčcunati, go*no će mu se zalediti. Pominje Dorćol, stanove, neki život, pa gde je to šmekersko ponašanje? Izdao je Zvezdana, da ceni i poštuje i njega i mene, ne bi tako zakuvao stvari, prećutao bi, posebno jer zna da tu ništa ne postoji, sve je ovo namerno uradio. Između Zvezdana i Aleksandre se vidi da nema ništa - zaključio je Moka Slavnić.

Izvor: Republika.rs
Foto: Glas javnosti - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još