OSOBA OD 47 KG BILA JE SVA U MODRICAMA: Kija Kockar otkrila detalje svađe sa Slobom Radanovićem (FOTO)

Pevačica Kristina Kija Kockar reagovala je na napise u medijima o njenoj svađi sa bivšim mužem, pevačem Slobodanom Radanovićem koja se odigrala 2019. godine. Naime, mediji su se prisetili tog događaja, a Kija se na svom Instagramu odmah oglasila. Kako je "Blic" tada nezvanično saznao iz MUP, Kija Kockar upala je u Slobin stan i rekla: "Sad ću da te izbodem nožem i ubijem".

Nakon toga, pevač je pozvao policiju, a Kockareva je otišla pre njihovog dolaska. Sve se navodno odigralo oko 5 časova ujutru.

- Bio sam sam u stanu kada mi je na vrata pozvonila Kija. Dok smo pričali, u jednom trenutku me je pitala da li je volim. Rekao sam da prema njoj ne gajim emocije kao prema ženi. Očigledno da ju je to pogodilo i uzela je nož koji je bio na stolu. Odmah sam je uhvatio sa obje ruke i tada joj je nož ispao. Ne plašim je se... Taj nož je bio tup - ispričao je Sloba inspektorima tada.

Kija je posle tri godine rešila da progovori o svemu s obzirom na to da se ranije nije izjašnjavala.

- Upravo tako! Ovo što sam obeležila! Svaka stvar u medijima je čista izmišljotina! Jedina istina, ukratko, da stanemo sa svim pričama - jedina ugrožena osoba je osoba od 47 kg koja je bila sva u modricama. Ovo je prvi i poslednji put da se oglašavam sa jedinom tačnom informacijom - napisala je Kija i dodala:

- I ja živim sa medijskim naslovima koji nemaju veze sa tom istinom, ja živim sa mojim nereagovanjem, mene je sramota, a nije moja sramota, eto!

Foto: kijakockar/Instagram

Izvor: Kurir.rs
Foto: kijakockar/Instagram

Pogledajte još