VENČANJE U SRBIJI I TURSKOJ: Udaje se Nadica Ademov

Nekadašnja učesnica "Zvezda Granda", Nadica Ademov već neko vreme uživa u vezi sa partnerom kog krije od očiju javnosti, a priča se da je on milioner.

Pevačica je otkrila da li je spremna da stane na ludi kamen i kakvo venčanje priželjkuje.

- Svakako da će za venčanje biti žurka ovde, ali sam zamišljala da bude i u Istanbulu, to je moja želja i verujem da će se ostvariti. Gospodin pravi je tu, ja se nadam da će biti pravi, za sada je normalan. On je tu i ja sam srećna. Ako bude sve kako treba i kako je Bog rekao, najverovatnije ću ispuniti svoju želju - kaže ona kroz smeh.

Nadica je jedna od angažovanijih pevačica i radi skoro svakog vikenda, a sada je otkrila kako njen dečko gleda na njen posao i da li u njihovoj vezi ima ljubomore.

- Ljubomora je normalna stvar u životu. Čak i neko ko se ne bavi ovim poslom ima taj problem u kući. Mi nemamo taj problem, on je čovek koji od početka zna kakav je moj posao i dobro je znao s kim ulazi u vezu. Kada ima vremena on prati mene, svakako ima svoj posao i nije iz ovog muzičkog sveta, ali kad god uklopimo vreme zajedno smo - dodala je Nadica.

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: ademov_nadica/Instagram

Pogledajte još