LEPOTA U SLUŽBI ZDRAVLJA: Miss Srbije Anja Radić i Vesna de Vinča zvanično World Wide ambasadori kompanije Zepter International

- Ključna misija lepote je promovisanje zdravlja i svega što je zdravo! Nema lepote bez zdravog života i zdravog mišljenja! Povezujemo dve internacionalno validne kompanije sa istom misijom i istim humanim ciljevima za duži i bolji život planete. Uvek podržavamo ono što je nauka i ono što je iz budućnosti u vezi sa promocijom zdravlja, organskog, čiste vode i vazduha, zdravog sna - sa osmehom je na pres konferenciji istakla Vesna de Vinča, svetski poznati novinar i producent, predsednik "Miss Serbia" organizacije. Naime, već dugi niz godina kompanija "Zepter International" imenuje internacionalno poznate ličnosti za svoje World Wide ambsadore. Među njima je i teniser Aleksandar Zverev.

Vesna de Vinča i Anja Radić, Miss World Serbia 2022 od ove godine se pridružuju tom svetski priznatom krugu VIP ličnosti. U hotelu "Zepter" održana je konferencija za novinare i svečani koktel povodom proglašenja ove dve ličnosti povezane sa svetskom medijskom scenom u organizaciji kompanije "Zepter International" i generalnog direktora Đorđa Rašića.

Tom prilikom Anja Radić obratila se prisutnima i naglasila koliko je ponosna što je pored trenutne obaveze kao ambasador lepote u svetu postala i svetski ambasador "Zeptera". Ona je u svom govoru citirala predsednika kompanije Filipa Ceptera navodeći "da je uspeh rezultat sinergije zdravog tela i duha". Nije izostala sa njene strane ni zahvalnost kompaniji "Zepter" na divnoj saradnji i timu "Miss Srbija" na podršci. Konferenciju je vodila Biljana Obradović, voditeljka i PR Fudbalskog kluba Partizan.

Svečanost je svojim nastupom uveličala operska diva, solista Opere Narodnog pozorišta Ljubica Vraneš. Veliki broj medija, predstavnika diplomatskog kora i poznatih ličnosti prisustvovale su ovom događaju.

Podršku novim World Wide ambasadorima dale su mnoge ličnosti nase kulturne i javne scene: od proslavljenog reditelja Lordana Zafranovića, reditelja i producenta serije "Vinova loza" Dejana Karaklajića koji je događaju prisustvovao u društvu supruge Žane Karaklajić, do glumice Ivane Dudić, novinarke Snežane Dakić, Mihajla Pavića, kantautorke Zorane Pavić, nekadašnjeg kapitena fudbalskog kluba "Partizan" Miloša Jojića, svetske šampionke u karateu Tanje Petrović, holivudske producentkinje Mirjane Mijojlić, viditelja i kantautora Mikana Kozomare, poznatog borca za zdravlje Dr Feelguda i voditelike
Suzane Mančić, Nađe Kljajić, voditeljke TV Prva, Mabel Mirande arhitekte iz Perua, koja radi na projektu Aerodrom "Nikola Tesla", Eun Hai Kim, supruge ambasadora Meksika i predsednice Internacionalnog kluba žena, Nj. E. Dimitriosa Teofilkatua, ambasadora Kipra u Srbiji, Nj. E. Kaorula Tazrila Tarmizia, otpravnika poslova Malezije u regionu i vrsnog diplomate, Jasne Zrnović koja vodi UNESCO Srbija, legende fotografije Milutina Rajkovića i mnogih drugih. Poseban kuriozitet bilo je prvo pojavijivanje u javnosti, posle skoro godinu dana lečenja, proslavljene glumice Rade Đuričin koja se potpuno oporavila od bolesti i koja kaže da je sprema da ponovo nastupi na sceni.

- Radujemo se novoj saradnji i kampanjama sa zvaničnom Miss World Serbia Anjom Radić i saradnji sa Vesnom de Vinčom koja je pored toga što je proslavljeni novinar koji je razgovarao sa nedodirljivim ličnostima poput Nelsona Mandele, Jasera Arafata, Artura C. Klarka, Đine Lolobriđide, Muamera el Gadafija, Paka Rabana, u isto vreme vlasnik svetskih licenci za lepotu za države Srbiju i Crnu goru - rekao je Darko Milošević ispred kompanije "Zepter International".

Poznati nanotehnolog sa internacionalnim uticajem u nauci prof. dr Đuro Koruga, koji vodi TFT naučni centar Zepter Internationala objavio je da je ova kompanija jedinstvena u svetu po broju proizvoda nanotehnologije u domenu proizvoda za razvoj i očuvanje zdravlja, nanokozmetike, tehnologije naočara i jonizacije prostorija.

Autor: Nadlanu.com
Foto: Marko Krunić

Pogledajte još