ZA 65 DOLARA: U Japanu moguće iznajmiti zgodnog muškarca koji će vam brisati suze

Nova bizarna usluga trenutno je na raspolaganju japanskim ženama, posebno onima koje ne mogu da se izbore sa svakodnevnim stresom i pretrpanim rasporedom.

Za nekih 7.900 jena (oko 65 dolara) one mogu preko servisa Ikemeso Danshi da unajme simpatičnog momka koji će im brisati suze.

Hiroki Terai, kreator ideje, pre dve godine je počeo s organizovanjem događaja na koje su dolazili ljudi da plaču zajedno i gledaju tužne filmske klipove, a izdao je i knjigu sa fotografijama muških modela koji plaču.

Sve funkcioniše tako što pozovete službu i izaberete jednog od muškaraca u ponudi, koji dolaze na vaše radno mesto i pokušavaju da vas oslobode stresa.

Ukoliko ste već u suzama, on će doći i utešiti vas tako što će vam brisati suze. Ukoliko ne možete da plačete i tako se oslobodite stresa, ovaj mladić će vam pustiti neki emotivni film, koji će vas dovesti do suza. Nakon što se isplaču, skoro sve klijentkinje tvrde da se osećaju bolje.

Postoji nekoliko vrsta mladića koji se mogu naručiti, a uglavnom su se trudili da budu različiti kako bi svaka žena mogla da odabere u skladu sa svojim ukusom. Postoje oni iz kategorije mlađi brat, zatim intelektualac, te kategorija loši momci.

I dok mnogi smatraju da je ideja za jednu ovakvu agenciju potpuno neumesna, Terai tvrdi da konstantno dobijaju nove zahteve.

Izvor: 021.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još