Đorđe Balašević i Partibrejkersi na "Danima piva"

Na glavnoj bini na Žitnom trgu, pored takmičenja u brzom ispijanju piva i držanju pivske krigle, nastupiće i Bajaga, Rambo Amadeus, Masimo Savić, "Eva Braun", "Veliki Prezir", "Zemlja gruva" i drugi. Na sceni Sima Cacin nastupiće i Lajko Feliks, "O Đila" i drugi izvođači, a poslednje večeri, 28. avgusta Zvonko Bogdan.

Program će se i ove godine odvijati na nekoliko lokacija u gradu. Glavna bina biće postavljena na Žitnom trgu, scena Sima Cacin koja oslikava bogatstvo tradicije i kulturnog sadržaja Banata i Vojvodine biće u Tiršovoj ulici, a programi će biti organizovani i na Trgu dr Zorana Đinđića, Ulici Kralja Aleksandra Prvog Karađorđevića, platou ispred vodotornja, Gradskoj bašti i Trgu slobode.

U sklopu programa "Dana piva" biće organizovan i Internacionalni festival folklora "Lala", kao i Festival tamburaša "Prim za primom", a osim muzičkog programa, pivske i gastronomske ponude, biće organizovan INOCOOP, Sajam inovacija, kooperacija i preduzetništva, manifestacija "Banatske vredne ruke", kao i brojni sportski sadržaji i programi namenjeni deci.

Organizatori ove turističko-zabavne i sportsko-rekreativne manifestacije su Grad Zrenjanin i Turistički centar Zrenjanina.

Pogledajte još