MODERNO I ELEGANTNO: Izaberite pravi autfit za doček Nove godine

Nova godina je uvek praznik ljubavi, snova i inspiracije. Dozvolite sebi da uživate u ovom trenutku: okupite porodicu i prijatelje oko stola, poželite želju, snimajte polaroidom, puno plešite i doterajte se. U novogodišnjoj noći, trebalo bi da odbacimo stereotipe i izaberemo autfit koji ni sami nismo očekivali od sebe.

Najmoderniji autfiti za Novu godinu 2023: budite zvezda proslave!

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Korseti

Moda, bar kada su večernje prilike u pitanju, ponovo se udaljava od slobodnog kroja i naglašava siluetu, pa su u modu ponovo dospeli – korseti! Oni su bili popularni još 60-ih godina prošlog veka, ali su tada bili pravi oklop koji je služio da se figura preoblikuje. Danas, korseti nisu tu da pritisnu grudi ili da stanje struk – oni su tu da vašem autfitu daju potpuni stilski preokret. Izaberite one modele koji podsećaju na vintage: sa perlama, mašnama, čipkom...

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Perje

Perje je svuda: na bluzama, jaknama, suknjama, pa čak i farmerkama. Posle pandemije koronavirusa, čvrsto su ušli u naše živote, jer je tada perje postalo dašak svežeg vazduha posle višemesečnog "zatvora". Oni uspevaju da bilo koji element garderobe pretvore u praznik i od svaku od nas učine divom. Glavno modno pravilo sa perjem jeste: ne preterujte. Uravnotežite svoj izgled tako što ćete izabrati gornji deo sa perjem i kombinovati ga sa jednobojnim pantalonama ili suknjom.

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Rukavice

Dugo smo pažljivo posmatrali rukavice, sve dok nisu postale dodatak gotovo svakom elementu moderne garderobe. One mogu biti lakirane ili kožne, kratke ili duge, izvezene ili obične… Ali za Novu godinu izaberite posebne rukavice – operske rukavice, koje će vas odmah poslati u eru zlatnog Holivuda.

 

Foto: Ilustracija/Freepik.com

Izrezi

Izrezi na odeći prošle godine postali su najmoderniji. Ako ste se dugo odupirali ovom trendu, preporučujemo da mu ipak podlegnete i kreirate koncizan i seksi izgled. Potražite haljine, suknje i pantalone sa izrezima na bokovima ili struku. Upotpunite svoju svečanu odeću krupnim minđušama i ogrlicom u minimalističkom stilu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još