IMAM DOBRE RAZLOGE, VIDIMO SE NEKAD, NEGDE: Miroslav Miki Đuričić oglasio se nakon napuštanja "Zadruge"

Miroslav Miki Đuričić diskvalifikovan je iz "Zadruge 6" nakon što je odlučio da samoinicijativno napusti imanje u Šimanovcima. Pčelar iz Kupinova oglasio se za javnost nakon napuštanja rijaliti imanja.

- Dobro jutro. Evo da vam se javim, hvala Bogu kod kuće sam, dobro smo svi. Ćerka i supruga su presrećne što me vide. Probudio sam se sada, žena sad ide na posao. Neću da pričam o razlozima izlaska, verujte mi da ja imam dobre razloge što sam izašao. Važno je da sam ja sada došao kući za praznike, i da ću Božić provesti sa porodicom, nije više rijaliti za mene. Hvala vam još jednom na svemu, nisam ni ja neka ličnost, da ste živi i zdravi, šta da vam kažem. Vidimo se nekad, negde. Jako nam je lepo, otkako sam došao kući. Možda ću i ja uskoro otvoriti Jutjub kanal. Pozdrav i nemojte se nervirati - rekao je Miki u svom prvom javnom obaćanju fanovima.

Podsetimo, Miroslav Miki Đuričić bio je prvi rijaliti učesnik koji je potpisao ugovor za šestu sezonu "Zadruge", a u srpskim medijima pominjao se honorar od čak 150.000 evra, te da nije obavezan da ostane do kraja sezone. Ipak, produkcija je navela da će tužiti Đuričića i od njega potraživati 50.000 evra.

Inače, prošle sedmice Miki je zadrugarima otkrio da ga u februaru očekuje operacija polipa na žučnoj kesi.

Autor: Nadlanu.com/M.M.
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još