NAPRAVITE SAME: Lake, a efektne novogodišnje frizure

Zaokružili smo najbolje, najsjajnije ideje za stilizovanje kose koje su okupirale mreže tokom 2022. godine. Šta im je zajedničko: sve možete da ih uradite same, a efekat je odličan.

Bubble konjski rep

Sa ovom frizurom nema greške. Napravite visoki rep i podelite ga na nekoliko celina. Vežete na predviđenim mestima čvrstim tankim gumicama i ukrasite mašnama. Pogodna za sve dame koje planiraju aktivnu novu godinu – ona će izdržati i najluđe pokrete.

Mini pletenice

Odlično za ravnu kosu srednje dužine. Sve što vam je potrebno jeste šest do osam tankih pletenica i na ravno isfenirana kosa.

Bardo traka

Nema jednostavnije frizure, a da toliko pleni. Ako ste plavuša sa kosom bogatog volumena, samo je isfenirajte i savite na nju crnu široku traku. Odmah ćete evocirati izgled čuvene Brižit Bardo.

Efektna šnala

Još jedna "last minute" frizura koja je neverovatno elegantna! Isfenirajte svoj lob tako da krajevi idu ka spolja i stavite šnalicu sa puno cirkona.

Talasasti konjski rep

Ovu novogodišnju frizuru možete postići na tri načina: peglom za kosu, pletenicama ili krpicama. Šta god da odaberete, stvarno je efektna.

Glamurozni talasi

Klasična glamurozna frizura za sve dame sa dužom kosom koja može opstati tokom cele zabave.

Dupla pletenica

U suštini, ova frizura je pravi izbor ako imate dugu kosu i vešti se sa pletenjem riblje kosti. Podelite kosu na dva dela i pažljivo ispletite pletenicu počev od linije kose.

Niska punđa

Niska punđa je bila apsolutan hit 2022. godine. Začešljajte i zaližite kosu, vežite je u niski rep, a potom uvrnite punđu.

Cirkoni u kosi

Još jedan trend iz 2022. koji je savršen za novogodišnju noć.

Polu rep

Još jedna savršeno jednostavna, a savršeno elegantna frizura. Pokupite pramenove koji vam uokviruju lice, zaližite kosu i sakupite je na temenu.

Izvor: Lepotaizdravlje.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još