SESTRE SU HTELE DA ME SMESTE U LUDNICU: Gordana Džehverović iskreno o porodičnim problemima

Gordana Džehverović, majka pevačice Teodore Džehverović i bivša zadrugarka ostala je upamćena u narodu kao jedna od omiljenih rijaliti učesnica. Nedavno je progovorila o svojoj prošlosti i otkrila brojne nepoznate detalje.

Goca je otkrila sve detalje porodičnog horora koji je preživela.

- Kad smo izašli iz kuće u Kačarevau kad su moje sestre htele da me pošalju u Kovin u ludnicu, rekla sam im: "Evo vam ga na"! Otišli smo na stan u Pančevu, nije nam bilo lako. Moje dve sestre i dva zeta su u više navrata hteli da moju majku proglase neuračunljivom. Mama je bila nepokretna, ali je bila svesna. Pakao je bio sve vreme, dok je bila živa i do kraja prošle godine kad se završilo suđenje. Htela je da ostavi kuću meni, ali su osporavali, tužila je svoje ćerke i tu nastaje pakao. Moja sestra je prepisala sve mužu kako bi bio okidač naše porodične tragedije, bio je mozak tih operacija kako će da se tuži, šta će da mi se radi, kako da mene uništi - iskrena je bila Goca.

Na pitanje da li bi ikada oprostila sestrama, Goca je bila izričito jasna.

- Nema šanse. Hrišćanski je oprostiti, ja sam oprostila, ali nikada ne bih sela više s njima. Bolno je, uplele su i moju decu. Roditelji ti rode nekad neprijatelje. Sada kada je završeno, mislim da ih savest peče kad shvate šta su uradile. Mrzele su me, samo su smišljale, to je bilo suđenje za suđenjem, nije normalno šta su sve radile. Rana je zacelila, ali ožiljak je ostao - izjavila je Gordana.

Izvor: Kurir.rs/Hype
Foto: mama.dzehva/Instagram

Pogledajte još