GOTOVO JE, TI SI NAS UNIŠTILA: Marko Stefanović raskinuo sa Sanjom Grujić (VIDEO)

Zadrugar Marko Stefanović odlučio je da ponovo ostavi Sanju Grujić, jer ne može više da trpi njeno ponašanje.

- Pomeriću krevete, završili smo kako ti nije jasno, kapiraš. Bezobrazna si i pokvarena. Skidaj one gluposti od slika, pokvarena si i zla. Završena smo priča - rekao je Marko.

- Molim te, nemoj da mi diraš slike, samo jedno te molim - kazala je Sanja.

- Neću da me ništa više podseća na tebe. Nisam veće govno upoznao od tebe, mnogo sam ti dopustio! Ne mogu da verujem! Svi vide da te volim, jedino ti umišljaš. Neću da te vidim očima više, mrš od mene! Na suze me nećeš više vratiti, mi smo ispričana priča! Neću da te vidim više, sve ću slomiti kada ustanu! Neću više u životu da te vidim! Nema budućnosti za nas više - rekao je Stefanović.

- Stani - rekla je Sanja.

Zadrugar je tvrdio da ga je veza sa Sanjom mnogo koštala i da je sada došao zaista kraj.

- Molim te razmisli, molim te kao Boga - rekla je Sanja.

- Zar ti nije stalo ni malo - dodala je Grujićeva.

- Za džabe mi je stalo. Ne poštuješ me, to je to! Kraj je! Neću sa tobom da imam komunikaciju, ovo ti je kraj! Ne vredi, to je to - kazao je Marko.

- Želim ti svu sreću - dodala je Sanja.

- I ja tebi, ali ne vredi više. Sada hoću da se razvojimo, pogrešno sam te procenio. Gotovi smo ti i ja, ti si nas uništila. Sama znaš da si pokretač svega. Neću ti više odgovoriti ni na jedno pitanje, ne zanimaš me - rekao je Stefanović.

- Nemoj da mi govoriš da smo završili, ti si moj! Stani, sačekaj, ne može da bude gotovo, nemoj da odvajaš krevete - kazala je Sanja.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još