ANĐELA JE OBIČNA GLUPAČA, SLAVNIĆ SE IŽIVLJAVA NAD NJOM: Sandra Rešić žestoko oplela po Zvezdanu i Đuričićevoj

Zvezdan Slavnić napravio je pravi haos u "Zadruzi" - posle 15 godina ostavio je nevenčanu suprugu Anu zbog Anđele Đuričić, s njom je otpočeo vezu, a potom pokušao da poljubi Aleksandru Nikolić, zbog čega je usledio raskid sa Anđelom. Međutim, brzo se sa devojkom pomirio, a sve ovo u jednoj emisiji prokomentarisala je pevačica, bivša učesnica "Zadruge" Sandra Rešić.

- Meni je to nepoznavanje Anđele od strane Zvezdana. On vrlo brzo shvatio da je ostavio nešto što je već planirao da ostavi. Ne ostavljaš ti tek lako nešto posle 15 godina za nešto što ti već nije prekipelo. Ostaviš ženu koju najviše voliš na svetu za 15 minuta. Ma majke ti? To su za mene budalaštine - rekla je pevačica.

- Ono što znam o Anđeli i poznavajući tipove muškaraca poput Zvezdana, to je dupe i oko. Njih dvoje nikada neće ići zajedno. Anđela je neko ko je neurotičan. Njen piskav glasić nervirao je 90% ljudi u prošloj sezoni. Kada je shvatio onog momenta da Anđela uopšte nije tako slatka i da je u stanju da te juri tri sata kako bi ti rekla nešto. Onda je tu Zvezdan krenuo da se hladi i pomislio je: "Au, brate šta sam uradio" - istakla je pevačica i dodala:

- Sa druge strane imaš Aleksandru Nikolić koja je definitivno tip devojke koja se sviđa takvim muškarcima. Ne pričam ja o braku i deci, nego se samo sviđa. Oni bi voleli da imaju te kokete uza sebe. Aleksandra je dala povratnu informaciju i Zvezdan je tu dobio nova krila. On bi se sada najverovatnije otresao Anđele. On je čak rekao da on ima kodekse i ne bi mogao to Anđeli da uradi. Pa ja ne znam kakvi su ti kodeksi, ako ja juče u 9 ujutru uključim TV i vidim tvoj intimni čin u ujutru koje je za mene jedno obično iživljavanje nad jednom devojkom. Jer ako si to tako učio o seksu, ja onda ne znam ništa o seksu ili sam ja budaletina. Onda ja gledam kako se ti od 9 do 4 popodne iživljavaš nad jednom devojkom koja ima 24 godine.

Sandra je na kraju zaključila:

- Zvezdan Slavnić nema trunku emocija prema Anđeli Đuričić. Ono što ga tu malo dira i tera ga da se zatrese je Aleks Nikolić, ali ona je vrlo dobro svesna da ako uđe u tu vezu sa Zvezdanom, postala bi gora od Dalile od prošle godine. Tako da ima još malo mozga. Anđela je za mene obična glupačetina - rekla je pevačica.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandra_resic/Instagram

Pogledajte još