KADA IMA SEKS SA ANĐELOM, TAD ČUKA RADI I PUMPA: Kuma Ane Ćurčić osula paljbu po Zvezdanu Slavniću (VIDEO)

Voditeljka Dušica Jakovljević u emisiji "Zadruga - Izbacivanje" ugostila je Milenu Kačavendu, kumu zadrugarke Ane Ćurčić.

- Vidim da se ljudima dopalo to što sam direktna, a da sam znala šta će se sve desiti, ne bih ovo prihvatila - rekla je Milena.

- Kako ti deluje sve ono što se dešava oko Ane - pitala je Dušica.

- Ja imam utisak i opet bih želela da kažem da je vrlo lako kada neko kaže: "Ja bih to ovako uradila". Ja nisam znala, iako je moja drugarica preko 30 godina i iako mi je kuma, ja nisam znala kroz šta prolazi. Ja sam postala svesna kada je ušla u "Zadrugu" koliko je ona u strahu. Ona je ušla kao gospođa, pričale smo mnogo o tome kako će biti i šta će. Verovala sam da će biti dobro, međutim, ona se slomila. Jasno je kao dan da se vidi da je potpuno sluđena. Tu ljubavi sa njene strane ima. U jedan mah pomislim ne daj Bože da se pomiri... Mislim da nema ljubavi sa njegove strane, vidim da najavljuje "Zadrugu" sedam ili osam, a ni ova nije pri kraju - rekla je Milena.

- Da li si mogla da pretpostaviš da će Zvezdan, koliko god da je pričao da je pratio "Zadrugu", da će doći do ovoga - pitala je voditeljka.

- Ja sam bila zbunjena kad sam videla da on ovo prati... Mi smo toliko pričali o Anđeli, on je imao hvalospeve za nju, uglavnom Zvezdan voli žene koje ćute. U više navrata je ona rekla da se on više ne pita da li će ona da priča. On postrojava učesnike, to mi je fascinantno. Svaki put kada je on u nominaciji, vidi se da se obukao i spremio. Iskreno ja živim za dan da Ana progovori i čekam da trenutak da dobijem zeleno svetlo ne bi li i je progovorila. Ja znam Anine stavove, ona je principijalna žena. Ono što sigurno znam, nijedna ne želi da progovori javno, to nam je kodeks. On se na iste poziva, a nije ih pokazao. Ja sam očekivala da će ga zaštiti, ali kada se sek*a tu čuka radi, pumpa - rekla je Milena.

Nešto kasnije prikazan je klip o odnosu Ane i Zvezdana, koji je Milena prokomentarisala sa voditeljkom.

- Sada da ne znamo priču i da neko vidi ovo, ljudi bi rekli da su se oni malo posvađali oko ručka, i to je to, a iza svega stoji ono što gledamo već nekoliko meseci - rekla je Dušica.

- Meni je ovo ludilo mozga. Ona je njemu rekla da je gledala njegov seks a on joj je rekao što nisi promenila kanal. Ja kada vidim ovo ja skrenem, a vidi se da Zvezdan ima i dalje osećanja prema njoj - rekla je Milena.

- Ana i ja smo razgovarale pred ulazak, njoj nije bilo dobro. Nije pila vodu, a ne nešto drugo. Pred sam ulazak ona je meni rekla da ne može da podnese sve ovo. Njen ulazak sam ja, ali ona je poklekla. Ona je ušla - izgrmela, bila sam ponosna na nju, ušla je muški, a onda kreće sunovrat, meni je jako teško zbog toga, ne zameram joj, jer ne bih ni ja bivšeg partnera tako uništila. Pitanje je gde će Zvezdan posle svega, on je živeo kod nje, a iskreno on nije ništa zaslužio. Kakve poruke šalje ona ženama koje su žrtve nasilja - dodala je Milena.

- Kako je žena od heroja stigla do toga svega? - upitala je Dušica.

- Iskreno, šta god da je uradila i šta god da se desi narod će naći način da vas osudi. Ja nju ne pravdam, ja bih nju očerupala, pogrešila je, ali je i razumem jer se ona borila za njega tolike godine, a on nije bio ovo toliko godina, on je ovo postao kada se vratio iz zatvora iz Švajcarske, ali meni nije jasno što je to uradio javno, što nije smirio svog smoki bandita tamo gde mu je mesto, a ne da ima seks - rekla je Milena.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još