MORALA JE DA POBEGNE SA DECOM JER JOJ JE PRETIO UBISTVOM: Milena Kačavenda otkrila nove detalje života Ane Ćurčić i Zvezdana Slavnića

Milena Kačavenda iznela je šokantan detalj o Zvezdanu Slavniću razgovoru sa Ivanom Gajićem u emisiji "Puls Srbije" na Kurir TV.

Naime ona tvrdi da je Slavnić pretio ubistvom svojoj nevenčanoj supruzi Ani Ćurčić, kao i da je ucenjivao njenu majku.

- Bila je situacija kada je ona pobegla sa decom jer joj je on pretio ubistvom. Kontaktirao je Aninu majku da mu da 15.000 evra zbog toga što ga je Ana ostavila. Majka je podigla kredit i htela da mu da novac, a on je rekao: "Gospođo, sad mi dođete 100 hiljada". Pretnje je upućivao i deci - rekla je Milena.

Ona je negodovala zbog toga što je Ana naišla na osudu dela javnosti jer ne želi da progovori o svemu što je pretrpela od Slavnića:

- Čekala sam da Ana grune, ali ona još uvek nije grunula. Naišla je na osudu, zato što nije ispričala sve. Kako ljudi niste videli da je dobila prasetinu na glavu, da je Zvezdan prevrtao krevete, da ju je čak i pljunuo, da je polivao krevet vodom. Kako ne vidite da je ona žrtva jedne torture? Ona je podstanar zato što je Zvezdan prokockao stan. Njen stan. On nema ništa svoje osim papira da je bio na robiji.

Izvor: Kurir.rs
Foto: RED TV - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još