Krstajić: Nema priče o smeni Stanojevića!

"Trener Stanojević ostaje. Nije bilo priče o njegovoj smeni. Pre mesec dana je potpisao novi ugovor, što znači da na njega računamo na duži period i stojimo iza njega. I ja kao sportski direktor, a govorim i u ime uprave", rekao je Krstajić novinarima u sportskom centru Teleoptik u Zemunu.

Partizan je juče posle produžetaka na svom stadionu izgubio od polu-amaterske irske ekipe Šamrok sa 2:1.

"Nijednog momenta nije bilo razgovora o odlasku trenera. A da li je neko pojedinačno mislio da je smena potrebna i taj stav izneo van kluba, na to ne mogu da utičem", istakao je Krstajić.

On je naveo da krivica za eliminaciju iz Evrope kolektivna.

"Kada smo osvajali trofeje svi smo bili zaslužni, sada takođe moramo svi da preuzmemo odgovornost. Sad bi trebalo da pokažemo da je Partizan veliki klub. Neće se 'lomiti koplja' posle ovog bolnog ispadanja", naveo je Krstajić.

Sportski direktor prvaka Srbije rekao je i da u klubu ne postoji neslaganje na relaciji uprava-sportski menadžment.

"Postoji apsolutno zajedništvo u klubu, stalno sam u kontaktu sa predsednikom i članovima uprave. Konstruktivno smo razgovarali kako da izađemo iz ove situacije. Nije svejedno ni upravi, ni igračima. Naša obaveza je sada da odbranimo 'duplu krunu'", kazao je on.

Krstajić je ocenio i da ekipe mora što pre da zaboravi na poraz od Šamroka.

"Ekipa mora da se povrati, okrećemo se OFK Beogradu, pa nam predstoje dve nedelje pauze. Igračima je najteže, znam kako sam se osećao dok sam igrao. Nadam se da ćemo imati podršku navijača, a igrači moraju da pokažu karakter i već od sutra da nagoveste da Partizan ide na petu uzastopnu titulu", zaključio je Krstajić.

Beta

Pogledajte još