NIJE MI SVEJEDNO: Anđela Đuričić napravila ljubomornu scenu zbog čestitke Nataše Šavije (VIDEO)

Tokom emisije "Gledanje snimaka" u Beloj kući na rijaliti imanju u Šimanovcima zadrugarima je prikazana ljubomorna scena Anđele Đuričić zbog čestitike koju je poslala Nataša Šavija.

- Stigla je čestitka u ime te Nataše i kao ako raskine sa mnom, da je ona pravi izbor za Zvezdana. Meni su onda rekli da je to njihov prijatelj Nebojša i ja sam stvarno bila ljubomorna u tom trenutku. Nije mi bilo svejedno - rekla je Anđela.

- Postoji opcija da se moj drug Nebojša šalio ili da ona ozbiljno misli da bude sa Zvezdanom kad izađe napolje. Nije Zvezdan ništa kriv, ali ona devojka stvarno nije normalna, pozitivno. Ja ti garantujem životom da će ga sačekati na finalnoj žurki - dodao je Marko Janjušević Janjuš.

- Ta dva pisma su došla sa istim rukopisom, znam ko šalje i ko se šalio. Nema od toga ništa - poručio je Zvezdan Slavnić.

- Nas nekoliko bude u etno-selu, pa tako svrati svako i ona je znala da se zadesi i da se druži sa nama - rekao je Filip Car.

- Po mom mišljenju, to jedna vrlo lepa devojka, obožavam da pohvalim lepu ženu. Što se tiče Nataše Šavije on nikad ne bi ostao imun jer smo to odavno komentarisali. Zna on vrlo dobro ko je Nataša Šavija - dodala je Zvezdanova bivša supruga Ana Ćurčić.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još