BEZVREMENSKI KOMAD ODEĆE: Bela košulja na dvadeset načina (VIDEO)

Trini Vudal, jedna od najpoznatijih stilistkinja na svetu, redovno je na svom Instagram nalogu inspiriše i otkriva nove trikove u stilizovanju, a sada nam je otkrila trik kako sve možemo da nosimo običnu belu košulju.

Svima je već poznato da je bela košulja osnova garderobe poput dobrih farmerica, male crne haljine, kvalitentog džempera, kaputa i kožnih aksesoara ključ dobrog izgleda, a poznata stilistkinja sada nam to i dokazuje.

Naime, Trini je pokazala čak 20 savršenih načina na koje možemo da nosimo belu košulju. Zaboravite na kupovinu deset različitih bluza, videćete da je tajna samo u dobrim trikovima.

Sara-Džejn Danksanson, poznatija pod imenom Trini Vudal, rođena je 8. februara 1964. godine. Ona je stilista i žena koja je sa svojom najboljom prijateljicom Suzan Konstantin početkom dvehiljaditih u Engleskoj napravila prvi šou koji se bavio modnim preobražajima i to pred kamerama.

Naime, Trini Vudal i Suzan Konstantin su presretale žene na ulicama Londona i predlagale, kupovale sa njima u buticima i pomagale da promene svoj zapušteni izgled. Emisija "What not to Wear" je doživela svetsku slavu, a navodni razlaz najboljih drugarica se desio zbog toga što su obe razvile zavisnost prema drogama i alkoholu. One su pored televizijske emisije, napisale i dve knjige o savetima o modi, koje su takođe jako dobro prošle kod publike.

I danas su najbolje prijateljice, ali obe se slažu da više nikada neće raditi ništa zajedno. Razlog je i dalje nepoznat.

Trini je danas poznata vlasnica kozmetičkog brenda "Trinny London" ali ne može da živi bez mode, pa tako na svom Jutjub kanalu i Instagramu nalogu svakog dana objavi klip u kojem otkrije neki trik ili da savete kako da nosimo garderobu koju već imamo, veliki je pobornik održive mode, te retko ide u šoping i trudi se da kupuje samo kvalitetne komade koje neretko pronalazi i u tržnim centrima po veoma pristupačnim cenama. Njen moto, kada je kupovina u pitanju, je taj da ne kupuje komad sa kojim ne može da napravi makar 10 različitih kombinacija. Voli boje, stalno eksperimentiše sa krojevima i skuplja nakit više od četrdeset godina.

Pogledajte njen video i pronađite inspiraciju za nekoliko stajlinga sa belom košuljom kakvu sigurno već imate u svom ormanu.

Izvor: Stil.kurir.rs
Foto: Ilustracija/Freepik.com

Pogledajte još