NE DOZVOLJAVAM DA SKRNAVIŠ MOJU PRVU LJUBAV I BRAK: Ana Ćurčić žestoko se sukobila sa Zvezdanom Slavnićem zbog Ace Bulića (VIDEO)

Ana Ćurčić odlučila je da prekine komunikaciju sa Zvezdanom Slavnićem nakon njegovog pokazivanja modrica, a zatim ga je isprovocirala da je gađa papirićem pričom o Aci Buliću i bivšem suprugu.

- Ne želim više nikakav kontakt, sve najbolje ti želim u životu i sa ovom devojkom. Dobro znaš da mene za vas dvoje boli du*e. Radi šta misliš i želiš. Da se pravi da sam ja jedina krivac svega što ti radiš, prihvatam - rekla je Ana.

- Ti si moj krivac - rekao je Zvezdan.

- Znaš ko sam ja i molim te da moj život koji sam zaslužila milion jedan posto nakon izlaska odavde živim mirno i pošteno kako sam živela sa svojom decom. Jako sam se sinoć potresla. Neka svi misle da sam krivac što ti ovo radim. Molim te, budi čovek sad prema meni. Tvoja prva ljubav je nešto tvoje sveto što sam ceo život poštovala i ja iz tvog života neću izneti ništa osim kocke koja je uništila naš život. Tvoja devojka ovde pored nas trenutno spava, ti si to izabrao - rekla je Ćurčićeva.

- I ja mislim da si ti uradila nešto užasno - rekao je Zvezdan.

- Još jednom te molim da mi ne ponoviš da se ti i ja raskusuramo jer to mi je znak koliko nisi normalan - rekla je Ana.

- Da podvučemo račune zbog para, pošto se na to svodilo. Nisi se time vodila nikada, ali shavtaš li šta ti predstavljaš i šta pokušavaš - rekao je Slavnić.

- Zašto me vučeš, ja neću da nastavim dalje samo zbog sebe i moje porodice. Odakle tebi da sam u 15. godini pobegla od majke? Gde je Aca živeo - rekla je Ana.

- Tu negde blizu, jedva si čekala da zapališ kod njega. Sa 18 si kao počela da živiš kod njega? - pitao je Zvezdan.

- I te kako će da te interesuje moj život sa Acom. Neću ti dozvoliti da skrnaviš moju ljubav i brak - rekla je Ćurčićeva.

Zvezdan je pobesneo i gađao Anu papirićem. Potom je i pljunuo bivšu nevenčanu suprugu.

- Anđela, ti si sad svedok, je l' sam normalno pričala? Ti si svedok - rekla je Ana.

- Ne mogu da se mešam stvarno - rekla je Anđela Đuričić.

Slavnić je nakon haosa sa Ćurčićevom počeo da priča o Aci Buliću.

- Njena prva ljubav ju je napravila najvećim idiotom u Beogradu. Ništa joj nije sveto. Zamrzeo sam tog čoveka zbog stvari koje joj je radio, užasno - rekao je Zvezdan.

Izvor: Pink.rs
Foto: Zadruga Official - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još