MTV jesenji noviteti: Stižu Jersey Shore, South Park, Unplugged...

Na konferenciji za štampu u beogradskom restoranu Pizza Hut, gde su se prisutnima obratili Ninoslav Jovanović, glavni i odgovorni urednik MTV kanala i Vladimir Zarić, MTV online menadžer najavljene su nove muzičke emisije, serije, kao i noviteti na mtv.rs sajtu i muzički događaji planirani u predstojećem periodu.

Od nedelje, 4. septembra u 22.40, počinje sa emitovanjem četvrta sezona hit serije "Jersey Shore". Ovog puta se ova otkačena družina preselila u u Italiju, zemlju čiju kulturu vole i po kojoj žive i donela pregršt zabave, ludih žurki, ali i porodične disfunkcionalnosti u prelepu Firencu.

Nova MTV-jeva serija "Awkward" prati konflikte, haos i humor koji karakterišu život petnaestogodišnje Džene Hamilton. Njen život počinje da se menja jednostavnom nesrećom, koja ubrzo prerasta u nesporazum nepredvidivih razmera jer biva okarakterisana kao pokušaj samoubistva. Od tajne veze sa popularnim likom, do zlostavljanja od strane zle devojke i roditelja koji jednostavno ništa ne kapiraju, Jenna će upadati u razne situacije koje će vas iskreno nasmejati.

MTV je za jesen još pripremio serije "16 and Pregnant" koja se bavi problemima maloletničke trudnoće, "Plain Jane" i 15. sezonu kultne crtane serije "South Park" koja stiže u oktobru.

Naravno, MTV je spremio i pregršt odlične muzike! Preporučujemo emisiju "Storytellers" u kojoj ćete imati priliku da zađete u misli i osećanja koja stoje u pozadini pesama najvećih muzičkih zvezda današnjice, dok ih budu uživo izvodili pred publikom u studiju. Tu je i nezaboravna emisija "Unplugged" u kojoj će, između ostalih, nastupiti i trenutno najveća zvezda mlađe generacije – Adel.

Pored već dobro poznate MTV Premijere, svakog petka gledaćete nove episode MTV TakeOver-a,emisije u kojoj regionalne i svetske zvezda imaju priliku da “preuzmu” MTV na pola sata i predstave svojih pet omiljenih video spotova. Dalje, tu je MTV Express, mini koncerti na neobičnim mestima. Prvi će u okviru MTV Express-a nastupiti Gibonni, u sredu 7. septembra u 20h.

Naravno, tu je i predstojeća najznačajnija evropska ceremonija dodela muzičkih nagrada - Europe Music Awards – MTV EMA, koja će se ove godine održati u Belfastu početkom novembra.

Pored novosti na MTV kanalu, i sajt mtv.rs je predstavio lepe vesti. Pored dobro poznatih sadržaja koje možete da pronađete na MTV sajtu na adresi mtv.rs, kao što su vesti o najvećim muzičkim zvezdama svetske i regionalne scene, najave dešavanja, recenzije najnovijih muzičkih i filmskih ostvarenja i muzičkih lista, od 1. septembra počece sa radom potpuno novi servis – online muzički player.

- Pored najnovijih video spotova iz regiona, koji se mogu videti na MTV kanalu u okviru specializovanih muzičkih emisija koje se bave domaćom muzikom, u okviru Video Playera na MTV sajtu mogu se pronaći i spotovi iz prethodnih 15 godina. Ova trenutna brojka od 2,000 spotova nije konačna, i MTV je u kontaktu sa regionalnim muzičkim izdavačkim kućama i bendovima, kako bi ovaj katalog proširili i obuhvatili sve relevantne regionalne izvođače - rekao je juče Vlada Zarić, MTV online menadžer.

Da vas podsetimo i na MTV Download sekciju. Od januara ove godine kada je MTV počeli sa besplatnim preuzimanjem muzičkih izdanja na našem sajtu, ukupno je bilo preko 75.000 downloada. Posle letnje pauze, od septembra ponovo pokrećemo ovaj veoma popularan vid promocije lokalnih izdanja i za publiku na MTV sajtovima spremamo nove albume i singlove koje mogu besplatno preuzeti samo na www.mtv.rs

Pogledajte još