MOĆNO ZNAČENJE: Otkriveno muslimansko ime Dejana Dragojevića

Poznata rijaliti učesnica i pevačica Vesna Rivas iznela je nove, šokantne tvrnje, na račun Dejana Dragojevića, koji je nedavno priznao da je pripadnik islamske veroispovesti već četiri godine.

Naime, ona se dotakla velikih promena u narednom periodu i istakla da ne zna da li će Dejan postiti ceo mesec ili ne, što je voditelja zbunilo.

- 1. aprila uveče počeo je ramazanski post. Mene sad zanima da li će Zijad biti u postu ceo mesec ili kako će to da izvedu - zapitala se pevačica, a kako voditelj nije bio siguran o čemu priča, upitao ju je ko je to.

- Zijad je Dejan Dragojević. Znači, da li će Dejan izgurati celu tu priču? On se žrtvuje za Dalilu i njihovu ljubav. Mene sad interesuje da li će on biti u postu i kako će se Dalila ponašati u vreme posta, za vreme Bajrama i za vreme Ramazana, pošto sam je ja lično gledala, a ima i klipova, kako se ponašala. Toliko - zaključila je Rivasova.

Inače, Zijad je muško ime arapskog porekla. Značenje imena je mnogo, iznad svega, suviše, ali se veruje da je izvedeno od imena Zijaudin sa značenjem svetlo vere.

Podsetimo, još tokom "Zadruge" se spekulisalo o Dejanovoj promeni vere. Dragojević nije želeo ništa da komentariše, sve do sada. On je otputovao u Meku i Medinu tokom Ramazana i javnosti, na svom Jutjub kanalu, otkrio da je prešao u islam pre četiri godine, kao i još mnogo detalja o istoj.

Izvor: Telegraf.rs
Foto: Dejan Dragojevic - YouTube/PrintScreen

Pogledajte još