ANĐELINI RODITELJI TREBA DA SLAVE MAJU: Taki Marinković progovorio o ljubavnoj aferi svoje ćerke i Zvezdana Slavnića

Zvezdan Slavnić prevario je Anđelu Đuričić sa Majom Marinković.

Majin otac Radomir Marinković Taki se do sada nije oglašavao, a sada je dao svoj sud o novonastaloj situaciji.

- Ja ne podržavam njihovu vezu, ona jeste moja ćerka, ali ta veza je osuđena na haos. On je nasilnik nad ženama a ja nasilje ne podržavam. Zamislite kako bih se osećao da tako nešto uradi mojoj ćerki... Trebalo je da se zaustave na prijateljstvu, ali ovim je pokazao da Anđelu nikad nije ni voleo, već od prvog dana ga zanima Maja. Anđelini roditelji treba da slave Maju Marinković, jer im je spasla dete! Kad se "Zadruga" završi, da joj iznajme jedan apartman u Đenovićima i da joj kupe jahtu zbog ovoga - istakao je Taki.

Podsetimo, Zvezdanov otac, Zoran Moka Slavnić, oglasio se nakon što je njegov sin prevario Anđelu.

- Nisam pogledao snimak Zvezdanovog i Majinog odnosa. Žao mi je Anđele i što proživljava ovo, vidi se da je zaljubljena, razočaran sam, ali odgovaraće za isti, nadam se da je svestan šta je uradio. Bez obzira što mi je Zvezdan sin, uvek ću stati na njegovu stranu, ali ovaj postupak nikako ne mogu da opravdam. Krivo mi je i što Anđela ne može, jer je u "Zadruzi", da vidi da sam se oglasio i potpuno je podržao. Ne opravdavam Zvezdana nikako, osuđujem, ali on je žrtva Maje Marinković, koja je pion Ane Ćurčić i Zorice Marković. Anđela ovo nikako nije zaslužila - rekao je Moka.

Moka se osvrnuo i na šamar koji je Anđela dobila od Zvezdana, nakon što ga je uhvatila u prevari.

- Bez obzira što ga je ona udarila prva, žensko je i još ima razloga za to, a on je trebalo da do kraja ostane muškarac i ne uzvrati devojci. Ne opravdavam to nikako i svim srcem sam uz Anđelu u ovim trenucima, a Zvezdan, pošto je muško i uradio je to što je uradio, mora da odgovara za svoje postupke - bio je iskren Moka.

Izvor: Kurir.rs/Republika.rs/Blic.rs
Foto: takitadza/Instagram

Pogledajte još