Krstajić: Branili su oni sebe!

0

Sportski direktor Partizana žestoko reagovao na izjave da je trenera spasio predsednik kluba. Mladen: Niko nije sačuvao ni trenera ni mene. Oni su time samo spasili svoje pozicije, za koje se grčevito bore.

Priča po kojoj je predsednik Partizana Dragan Đurić spasao smene trenera Aleksandra Stanojevića iznervirala je sportskog direktora Partizana Mladena Krstajića, koji tvrdi da ceo tok, a pogotovo taj epilog Upravnog odbora uopšte nije izgledao tako.

Nije istina to što se provlači u javnosti. Niko nije sačuvao ni trenera ni mene. Oni su time samo spasili svoje pozicije, za koje se grčevito bore. Koliko im je stalo do njih govori i to što svakog dana menjaju izjave i počinju da lutaju – grmeo je Mladen Krstajić.

Sportski direktor crno-belih je i ovim nastupom pokazao da se suočavanja bilo sa javnošću ili čelnicima kluba ne boji.

Moramo da budemo iskreni i da stojimo iza svojih reči. Ja se javnosti ne bojim, svoj sam, stojim iza svakog svog komentara, bilo sadašnjeg ili nekog budućeg. Biću prvi koji ću podići ruku i reći iz stručnog ugla ako je vreme da trener ide, kada se tako proceni. Partizan je najbitniji i istina koju zaslužuju navijači.

Posle svega izrečenog u ova dva dana jasno je da prodavanje magle kako je sve u redu i jedinstveno se ide dalje u nove pobede više niko neće.

Izvor: www.novosti.rs

Slični članci

Ostavite komentar

Your email address will not be published.