PEVAČICA USKORO PRED OLTAROM: Udaje se Dragica Radosavljević Cakana

Pevačica Dragica Radosavljević Cakana otkrila je da će uskoro izgovoriti "da" svom izabraniku Nebojši Negiću.

Folkerka u 65. godini izgleda fenomenalno, te može da se pohvali vitkom figurom na kojoj bi joj pozavidele i mnogo mlađe koleginice.

- Dugo održavam istu liniju, od mene se očekuje da budem mršava, ali ne verujm da sam najmršavija pevačica. Svakako sam zbog komplimenata veoma ponosna na sebe. Kod mene se ništa ne menja, osim kose. Rešila sam da se ošišam na kratko, a možda čak i boju promenim - rekla je pevačica, pa istakla da joj ne pada na pamet da nosi perike kao neke njene koleginice:

- Kada bih stavila nešto od tih umetaka mislim da bih se grebala po ceo dan. Ne volim perike, to može neko kome nedostaje ili neko ko voli baš dugačku kosu. Mislim da kada bi te devojke koje nose perike pustile svoje kose, da bi bile mnogo interesantnije, slađe i lepše.

Cakana je priznala da bi mnoge stvari kada je modni izražaj njenih kolega i koleginica promenila da može.

- Uvela bih modnu policiju, muškarci nikako ne bi smeli da pevaju u farmerkama, a žene bih savetovala da povedu računa o stilu – rekla je pevačica.

Pre perioda koronavirusa preko medija se najavljivala Cakanina svadba, a pevačica je sada otkrila da li će se konačno organizovati ove godine:

- Nažalost, imala sam mnogo neprijatnih situacija u porodici. Preminuo mi je brat, a onda su se desile i neke druge teške stvari. Stvarno nisam bila sposobna niti sam imala želju da se udajem. Moj Neša i ja ćemo kao baka i deka da stanemo u crkvu. Šalim se, kuma koja će doći iz Londona me stalno pita za svadbu. Svakako ćemo nešto da napravimo - objasnila je Cakana i dodala:

- Imaću i promociju duplog albuma koji izdajem za RTS, ali isključivo za novinare. Neću pozvati kolege jer ne želim da se nerviram da li će neko doći ili neće. Posle toga ćemo da vidimo, možda mi novinari budu kumovi!

Izvor: Grand.nova.rs
Foto: cakanaofficial/Instagram

Pogledajte još