PLAČEM KADA TO RADI, NIJE ME SRAMOTA DA PRIZNAM: Aca Bulić besan na Zvezdana Slavnića zbog pominjanja njegovog i Aninog preminulog deteta

Gosti emisije "Premijera - Vikend specijal" bili su Aca Bulić i Milena Kačavenda koji su komentarisali trenutna dešavanja u "Zadruzi", uglavnom vezana za Anu Ćurčić.

Oni su odmah na početku poručili da će se boriti do kraja i da se nadaju Aninoj pobedi, pa su se osvrnuli na napade koje ona trpi.

- Naša Ana nije rijaliti igrač, ona se tamo našla u leglu anakondi, nije joj lako i ona se tamo ne snalazi. Ja bih volela da Aca i ja uđemo tamo jer bismo joj bili prava podrška. Ona tamo nema prijatlja i mislim da bi pala u nesvest kada bi nas videla - rekla je Milena, a Aca se nadovezao:

- Ja iskreno verujem u Anu i verujem da se neće pomiriti sa Zvezdanom. Takođe, voleo bi da se ljudi stave u njene cipele, ona preživljava bol. Svaki raskid je težak, to je jedan proces i ona mora to da preživi. Ona je u "Zadruzi" na velikom testu, a svi mi njeni najbliži verujemo u nju i verujemo da će izdržati - rekao je Bulić i dodao:

- Ana se najviše plaši Zvezdana, to je sigurno. Jako mi je teško i mučno da gledam neke scene i jedva čekam da se završi sve ovo. Ana ima dobru narav. Niko ne treba da se ljuti na nju. Ana je deo moje duše, sve što je vezano za Anu me pogađa. Ono što me najviše pogađa svakako je ta tragedija koju smo zajedno preživeli - rekao je Aca.

Njena kuma Milena objasnila je u kakvom je Ana trenunom stanju.

- Ona je ranjena lavica. Totalno je drugačija napolju. Ona je vrlo čvrstih stavova. Ja bih volela da ona zagrize, da krene na njega. Da je on moj suprug, ja bih mu iskopala oči već drugog dana. Ja sam uverena da će doći momenat kada će se ona osnažiti. Da smo na primer nas dvoje unutra, ona bi se totalno drugačije ponašala. Ja verujem u njene stavove - rekla je Milena.

Aca je objasnio i kako se on oseća u momentu kada mu preti Zvezdan Slavnić.

- Ja sam ravnodušan što se mene tiče, ali mi je krivo, zato što je Zvezdan muškarac, on je dominantan i jači i mislim da bi on, pre svega, trebalo da je zaštiti i od sebe i od drugih. On je njoj to i dužan - kazao je on i otkrio kako se oseća u trenutku kad Zvezdan pominjanje njihovo preminulo dete.

- Nije me sramota da kažem... Plačem u trenucima kada se pominje naše dete. Kada čujem neku pesmu, kada vidim kako je napada, bez ikakvih osećanja, jednostavno plačem i samo želim da zaspim i ne gledam - bio je iskren Aca.

Bulić je prokomentarisao i sinoćno priznanje Ane Ćurčić da je zbog Slavnića ušla u "Zadrugu", koje je sve ostavilo u šoku.

- Svi mi njeni znamo da je primaran razlog Aninog ulaska sam Zvezdan, koga je neizmerno volela i podržavala, a uporedo sa tim i njena egzistencija. Svesni smo da su joj sva dešavanja teško pala i da je to bolan proces za nju, pogotovo funkcionisanje u istom prostoru je neizvestan, varljiv i iscrpljujući zadatak naročito zbog njene dobre naravi, zbog koje se ne uklapa lako u takvu sredinu kao sto je "Zadruga".

Izvor: Pink.rs
Foto: Novo jutro - Youtube/PrintScreen

Pogledajte još