POLICIJA TRAGA ZA NJIM: Stefan Karić osumnjičen za brutalno prebijanje Nataše Šavije

U Urgentni centar Kliničkog centra Vojvodine sinoć oko 1.40 sati primljena je starleta Nataša Šavija (35) sa teškim povredama.

Ona je izjavila da je povrede zadobila u etno selu Vrdnička kula. Kako je Nataša rekla, nju je navodno udario u glavu Stefan Karić (31), bivši učesnik "Zadruge".

Na TV Pinku je objavljeno i da je napadač posle incidenta pobegao.

- U Urgentni centar KCV dana 01. maja 2023. primljena je pacijentkinja N. Š. koja se javila na pregled zbog povrede lica. Pacijentkinja je primljena sa višestrukim povredama glave i lica u vidu fraktura, hematoma i ogrebotina. Nakon inicijalnog kompletnog lekarskog pregleda i ukazane pomoći, pacijentkinja je primljena na Kliniku za maksilofacijalnu hirurgiju KCV radi nastavka lečenja - rekao je za portparol KCV.

Nataša se oglasila za domaće medije i otkrila kako je došlo do napada.

- To se desilo u Vrdničkoj kuli, bili smo zajedno, prvo me je vukao za kosu, onda mi je lupio šamar, ali krvnički. To nije bio blag šamar, nego onakav kako bi muškarac udario drugog muškarca. Izašli smo napolje, onda me je on opet jako počupao i udario pesnicom po levoj strani. Trenutno sam u bolnici, imam teške povrede, prelom vilične kosti i povrede oka - započela je Šavija i nastavila:

- On mrzi žene, bio je mrtav pijan, zbog toga se sve ovo desilo. Biće potrebno više operacija.

Izvor blizak istrazi pokrenutoj zbog sinoćnjeg brutalnog prebijanja Nataše Šavije potvrdio je da je za to krivično delo osumnjičen Stefan Karić.

- Policija intenzivno traga za Stefanom Karićem koji je osumnjičen da je sinoć u etno selu Vrdnička kula napao Natašu Šaviju i naneo joj teške telesne povrede a zatim pobegao sa mesta gde se dogodio incident - kratko je rekao sagovornik blizak istrazi.

On napominje da bi operativnim radom trebalo brzo da bude lociran i priveden, a o čitavom slučaju obavešteno je i nadležno javno tužilaštvo.

Nadležni u etno selu Vrdnička kula kažu da niko od zaposlenih niti gostiju, koliko oni znaju, nije video niti prisustvovao nemilom događaju.

- Sinoć smo imali divnu svadbu. Bilo je jako lepo veselje, ostali su svi do kasno u noć i nismo imali nikakvih incidenata. Odjednom se jutros pojavila informacija da se kod nas dogodio incident u kome je povređena Nataša Šavija. Niko od zaposlenih to nije video i verovatno se desilo van kompleksa. Možda su se posvađali pri povratku. Zaista ne znamo gde se desilo i šta se desilo. Sve što znamo, saznali smo iz medija - kažu nadležni iz etno sela Vrdnička kula.

Izvor: Kurir.rs/Pink.rs
Foto: karic_stefan/Instagram

Pogledajte još