ANGAŽOVAĆU 10 ADVOKATA, NEĆU DOZVOLITI DA ZAVRŠIŠ SA NANOGICOM: Nataša Šavija odlučna u nameri da Stefan Karić bude kažnjen zbog povreda koje joj je naneo (FOTO)

Nataša Šavija posle zverskih batina koje je dobila na svadbi kod prijatelja, trenutno boravi u bolnici pod konstantnim nadzorom lekara.

Starleta je primljena u bolnicu sa teškim povredama, prelom kostiju lica, zbog čega joj predstoji nekoliko operacija. Nakon stravičnih udaraca koje je primila u glavu i zadobila hematome i modrice, starleta je ostala i bez dela kose, a glavni osumnjičeni za ovo krivično delo jeste bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić, kog i dalje traži policija.

Nataša se oglasila danas za domaće medije i otkrila kako se oseća:

- Nova operacija zakazana je za sutra. Primam lekove za bolove, infuziju, antibiotike, tako da mogu da kažem da sada nemam bolova. U pitanju je operacija jagodične kosti koja je polomljena - rekla je Šavija i dodala:

- Ono što mogu da garantujem da ću se baviti time sve dok se pravda ne istera i nasilnik ne završi kako zakon nalaže, a znamo svi da to nije nanogica, makar imala 10 advokata! Javnost će biti obaveštena kad za to dođe vreme. Za nauk ženama da se ne plaše, ne ćute, ne povlače tužbe i ne opraštaju nasilnicama. Ja nisam jedna od tih, a neka ne budu ni one. Naišao je na pogrešnu kojoj će ovo da uradi.

Izvor: Kurir.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još