VILICA MI SE KOČI, KRVARIM, HVATAJU ME STRAH I PANIKA: Nataša Šavija progovorila o zdravstvenom stanju nakon udaraca koje joj je zadao Stefan Karić

Nakon što ju je bivši učesnik "Zadruge" Stefan Karić brutalno pretukao, Nataša Šavija nalazi se u KC Vojvodina gde čeka operaciju.

Starleta se oglasila za medije i otkrila kako je dva dana nakon stravičnog incidenta koji joj se dogodio.

- Iskreno, osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, ja osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će mi biti potrebna još neka operacija i kako će se to završiti - rekla je Nataša i dodala:

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te žene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi.

Ona dodaje da joj najteže pada agonija kroz koju prolazi njena porodica.

- Odmah su prekinuli godišnji odmor i vratili se, van sebe su zbog svega od kako su saznali šta mi se dogodilo. Posete su zabranjenje i jako im je teško zbog toga što ne mogu da me vide i budu uz mene bar na kratko. Danas su dolazili pod prozor, dozivali me, ali prosto nisam mogla da se pojavim, jer bi me to potpuno slomilo.

Izvor: Kurir.rs
Foto: natasa.savija/Instagram

Pogledajte još