SVOJE KOMPLEKSE SAM LEČIO PREKO NJEGA: Osman Karić prokomentarisao incident u kojem je učestvovao njegov sin Stefan

Osman Karić otvoreno je progovorio o skandalu koji je šokirao kompletnu javnost.

Iako nije u kontaktu sa sinom, Stefanom, koji je u bekstvu zbog optužbi da je besomučno prebio starletu Natašu Šavije, on veruje da postoji objašnjenje za kompletan slučaj i da će Stefan iz svega izaći nedužan.

- Možda sam i ja kriv za sve, neke svoje komplekse sam lečio preko njega. Toliko sam ga voleo, da nisam želeo drugo dete. Ne znam, ne želim da ga osudim pre vremena - rekao je Osman u emisiji "Bajke iz podzemlja".

Podsetimo, Stefan Karić zvanično je osumnjičen za brutalno nasilje nad Natašom Šavijom, koja je nakon batina završila u bolnici. Policija intenzivno traga za njim, a starleta čeka još jednu u nizu operacija.

Osman je odmah nakon skandala za "Kurir" otkrio da je i dalje u šoku zbog pomenute situacije, a napomenuo je i da će se Stefan sam predati policiji.

- Sa Stefanom sam u bio kontaktu preko advokata samo. Zbog praznika njegov advokat nije bio tu, sada je došao i rekao mi je da će se sutra Stefan uredno javiti policiji i sudu. Ne znam šta bih vam rekao u neobranom grožđu sam, stalno mi zvone telefoni a ja ne znam detalje - rekao je Osman.

Izvor: Kurir.rs
Foto: karic_osman/Instagram

Pogledajte još