BIĆE ZADRŽAN U POLICIJI: Oglasio se advokat Stefana Karića

Stefan Karić pre tri dana optužen je od strane starlete Nataše Šavije da ju je krvnički pretukao na jednoj svadbi, i od tada mu se gubi svaki trag.

On je tri dana u bekstvu i još uvek se nije predao policiji, a njegov advokat Goran Karadarević se sada oglasio i progovorio o ovom slučaju.

- Stefan će se danas posle podne javiti u policiju, gde će biti zadržan, ali verovatno neće davati nikakvu izjavu. To su očekivanja, ali sad dok ne dođem tamo, ne bih da iznosim ništa. Tek posle će ići kod tužioca - rekao je Karadarević.

Inače, Nataša Šavija sa teškim telesnim povredama primljena je u KC Vojvodina gde trenutno čeka da bude operisana. Ona je u izjavi za "Kurir" otkrila da se oseća sve gore.

- Iskreno, osećam se sve gore, i fizički i psihički kako vreme prolazi, osećam sve jače bolove, leva strana vilice se sve vise koči, jedva pričam i jedem, krvarim iz nosa.. Prvo me je držao bes, a sad kako shvatam ozbiljnost situacije, hvata me panika i strah, jer je on još na slobodi, kao i ishod operacije, da li će se lice vratiti na staro, kako će i koliko trajati postoperativni tok, da li će trebati još neka operacija i kako će se to završiti - rekao je ona i dodala:

- Kako se slegla situacija, meni je psihički sve gore, prolazi mi taj osećaj prebijanja kroz glavu stalno i mislim da i kad se ovo završi, da ću tek onda imati veći strah i paranoju. Potrazila sam i pomoć psihijatra ovde u bolnici, zapravo, tek sad razumem te zene, žrtve nasilja i koliko ovo utera strah u kosti. Sigurno ću čim izađem potražiti stručnu psihijatrijsku pomoć i ne verujem da ću neko vreme uopšte izlaziti iz kuće, pogotovo dok se zločinac ne privede pravdi - ispričala je Šavija.

Izvor: Kurir.rs
Foto: steffan_kariic/Instagram

Pogledajte još