PEVAČICA PONOVO OTIŠLA POD NOŽ: Sandra Afrika četvrti put povećala grudi

Pevačica Sandra Afrika je četvrti put bila na intervenciju povećanja grudi jer je bila nezadovoljna izgledom, a do sada je čak tri puta menjala silikone.

- Sandra mnogo novca i vremena ulaže u fizički izgled. Vežba, neguje se po salonima, ali ide i pod nož. Tako je bilo i nedavno. Ona je imala intervenciju u jednoj klinici, gde je stare silikone zamenila novim, boljim. Sad je zadovoljna kako to izgleda - rekao je izvor.

Folkerka ne krije da je pristalica estetskih intervencija, a nedavno je i javno pričala o tome da je ponovo povećavala grudi.

- Povećala sam grudi, ništa strašno, treći put, sada sam skroz zadovoljna. Ovu veličinu telo nije moglo da prihvati ni prvi ni drugi put. Godinama sam radila na tome da budem sto odsto zadovoljna. Nisam više toliko mršava, telo mi se menja, sada su male grudi zahtevale da budu veće, na ovome se zaustavljam - rekla je pre dve godine Sandra, ali se, po svemu sudeći, predomislila.

Pevačica je kako kaže kod sebe korigovala grudi i usne.

- Ja sam za plastične operacije, ali u granicama normale. Poenta zahvata je da se sredimo i budemo lepše, a ne da budemo ružnije i da se unakazimo - konstatovala je jednom prilikom i obrazložila kako to izgleda u njenom slučaju:

- Manje korekcije su mi okej. Ja sam povećala grudi, u usnama imam hijaluron i radila sam malo botoksa. Najviše treniram i vodim računa o ishrani - objasnila je ona tada.

Inače, Afrika je nedavno zaradila 3,7 miliona evra jer s menadžerom i bivšim dečkom Aleksandrom Moskovljevićem Mikišom gradi pametne zgrade.

Oni su posle raskida postali poslovni partneri, zajedno grade zgrade, zna se tačno ko je za koji posao zadužen, pa otuda i dobra zarada.

Izvor: Kurir.rs
Foto: sandraafrika/Instagram

Pogledajte još