NEKIMA SAM JOŠ UVEK U SRCU: Rada Manojlović iskreno o ljubavnim vezama sa Milanom Stankovićem i Harisom Berkovićem

Nekadašnja učesnica muzičkog takmičenja "Zvezde Granda" Rada Manojlović otvoreno je govorila o karijeri i privatnom životu.

Pevačica je otkrila kako pored brojnih poslovnih obaveza uspeva da napuni baterije i nađe energiju za sve što je čeka u budućnosti kada je posao u pitanju.

- Ja jako dobro poznajem sebe i znam šta mi treba, a to je niko mi ne treba. Jedna potpuna tišina, izbegavanje svih ljudi i svih obaveza, isključim telefon. Malo imam slobodnih dana, pogotovo tokom leta, tako da slobodne dane koristim da spavam. Kad kažem spavam, stvarno spavam, kada se probudim pokušam na sliu da zaspim ili popijem neki lek jer znam da naredna četiri dana neću spavati. Mnogo sna mi je potrebno, tačno devet sati, sve ispod toga počinjem da režim na ljude, može samo preko devet sati.

U poslednje vreme se u medijima spekulisalo da je raskinula dugogodišnju vezu sa kolegom Harisom Berovićem. Ona o ovoj temi do sada nije govorila o toj temi, ali je sada napravila izuzetak i otkrila kakav je njen trenutni emotivni status.

- Ne znam šta je to, još nisu smislili naziv, mogu da kažem da postoji jedna totalna neopterećenost emotivnim životom. Karijera mi je trenutno i na prvom, i na drugom, ali i na petom mestu.

Manojlovićeva se takođe nadovezala i na odnos sa Milanom Stankovićem, s kojim je bila na početku karijere.

- Ja sam takva, nisam neko ko pati, nije mi to bila prva ljubav. Ja sam prvu ljubav zaboravila, mene su neki lako zaboravili, neki nisu. Nekima sam još uvek u srcu i to je lepo, sa onima kojima sam u srcu još, sa njima sam u dobrim odnosima. Treba da prođu te emocije koje su muško-ženske i treba da ostanu prijateljske emocije.

Izvor: Kurir.rs/Grand
Foto: radamanojlovic/Instagram

Pogledajte još